4 Şubat TOKİ Uşak Merkez, Eşme, Ulubey, Sivaslı ilçeleri kura sonuçları asıl ve yedek isim listesi açıklandı

TOKİ'nin ev sahibi olmak isteyen dar gelirliye yönelik başlattığı konut projesinde Uşak'ta kura çekimleri devam ediyor. Uşak'ın ilçelerinde yapılan kura çekimi ile sosyal konutların hak sahipleri yedek ve asıl isim listesiyle açıklanıyor.
4 Şubat TOKİ Uşak Merkez, Eşme, Ulubey, Sivaslı ilçeleri kura sonuçları asıl ve yedek isim listesi açıklandı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde faaliyetlerine devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) aracılığıyla 'İlk Evim İlk İş Yerim' projesi konut kuraları devam ediyor. TOKİ tarafından dar gelirlilere yönelik başlatılan konut kampanyası yeni haftasında 4 Şubat Cumartesi tarihi ile Uşak'ta devam ediyor. Uşak'ın ilçeleri için yapılan kura çekimleri ile konutların hak sahipleri yedek ve asıl isim listesiyle açıklanıyor.

UŞAK TOKİ KURA ÇEKİMİ

TOKİ sosyal konut projesinde başvuruların tamamlanması ile hak sahipleri kura yöntemi ile belirleniyor. Başvuru yapanlar 4 Şubat Cumartesi günü Uşak'ın Merkez, Eşme, Ulubey, Sivaslı ilçelerinde devam ediyor. TOKİ kura çekimleri Uşak'ın Merkez, Eşme, Ulubey, Sivaslı ilçelerinde toplam bin 50 konutun hak sahibi belirlenecek. Uşak'ta gerçekleştirilen kura çekiminin ardından hak sahipleri asıl ve yedek olarak belirlenecek. Binlerce Uşaklının başvurduğu TOKİ 'İlk Evim İlk İş Yerim' projesi kapsamında 4 Şubat Cumartesi günü Uşak'taki Merkez Eşme ve Ulubey ilçelerinin kurası yapılacak. Merkez'de inşa edilecek 570 konut, Eşme 3. Etap'ta inşa edilecek 158 konut ve Ulubey'de inşa edilecek 118 konutun kura çekilişi için kura heyecanı başladı. 

4 ŞUBAT UŞAK  TOKİ KURA ÇEKİMİ İZLE

TOKİ kura çekimi canlı yayını noter huzurunda gerçekleştirilecek. Uşak kuraları için canlı yayın TOKİ'nin resmi YouTube kanalından izlenilebilecek. TOKİ Uşak kura çekimi 4 Şubat Cumartesi günü saat 10.00'da Uşak Merkez Spor Salonu'nda yapılacak.

TOKİ UŞAK KURA ÇEKİMİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ UŞAK MERKEZ, EŞME, ULUBEY, SİVASLI KURA SONUÇLARI SORGULAMA

TOKİ Uşak kura çekimi TOKİ'nin resmi Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanıyor. Kura çekilişi sonuçları ile ev sahibi olmaya hak kazanan vatandaşların isim listesi sorgulaması TOKİ'nin resmi internet sitesi ve e-Devlet kapısı sistemi üzerinden yapılabiliyor.

TOKİ E-DEVLET UŞAK SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

UŞAK'TA TOKİ KONUTLARININ İNŞA EDİLECEĞİ İLÇELER

Uşak'ta yapılan olan TOKİ 'İlk Evim' projesi kapsamında konutlar, 12 ilçede ilk etapta 1.050 adet yapılacak.

  • UŞAK MERKEZ: 570 konut 
  • EŞME 3. ETAP: 158 konut
  • ULUBEY: 118 konut inşa edilecek.
  • SİVASLI PINARBAŞI: 204 konut (BAŞVURU SAYISI YETERSİZ OLDUĞUNDAN KURA ÇEKİLMEYECEK.)

İlgili Haberler