Tarım Fuarında protokol krizi

Uşak 6. Tarım Fuarı açılış töreni protokol krizine neden oldu.
Tarım Fuarında protokol krizi

Kendisine protokolde yer almadığını öne süren İYİ Parti Uşak İl Başkanı Şener Toköz, fuarı düzenleyenleri protesto ederek etkinliğe katılmadığını açıkladı.

Toköz, Partisinin Uşak’ta hızla yükselerek 1. parti olmasının hasetliği yüzünden kendisine yer ayrılmadığını öne sürerek, kendisinin yerine AKP Uşak Belediye Meclisi Grup Başkanına yer ayrılmasını manidar bulduğunu belirtti.

Kendisine protokolde yer ayrılmamasını sosyal medya hesabından protesto eden Toköz, " Bugün açılışı yapılan Uşak 6. Tarım fuarında Uşak'ta %37.76 oy almış bir siyasi parti olan İYİ Parti  İl Başkanı olarak  protokol de yer verilmemesi, bizim protokol  yerimize AKP Belediye Grup Başkanına yer verilmesi  düşündürücü ve de manidardır. Uşak'ta son belediye seçimlerinde İYİ Partinin %37.76,  Ak Partinin %38 oy alması son yapılan yoklamalarda Uşak'ta açık ara birinci parti durumuna yükseltmemiz beraberinde hasetliği de getirmiştir.

İYİ Partimizin ürettiği tarım politikaları dikkat çekerken; Tarım fuarını düzenleyenlerin protokol de İYİ Parti Uşak İl Başkanı olarak bize yer vermemesi üzerine fuarı düzenleyenleri protesto ederek etkinliğe katılmadım" ifadelerini kullandı.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler