TARIM BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI SORGULAMA | Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 işçi kura çekimi

Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 tarım işçisi alacağını açıklamıştı. Başvurular geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Başvuruda bulunanlar bugün yapılacak olan kura sonuçları için araştırmalara başladı. Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 işçi kura çekimi ne zaman?
TARIM BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI SORGULAMA | Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 işçi kura çekimi

Tarım Bakanlığı kura sonuçları sorgulama ekranı internet üzerinden en sık araştırılan konular arasında yerini alıyor. 1500 tarım işçisi alımı kura çekimi çeşitli kanallar üzerinden kamuoyunda canlı olarak yayımlanacak. Tarım Bakanlığı taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 1500 tarım işçisi alımı yapacak.

Başvurular İŞKUR üzerinden online olarak alındı. Başvurusunu tamamlayan adaylar Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 işçi kura çekimi sonuçları sorgulama ekranının araştırıyor.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ

İşçi alımına ilişin tüm detayların yanı sıra kura çekiminde adı çıkan adayların hazırlaması gereken belgeler ve evraklar da resmi olarak duyurulacak. Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman yapılacak? Kura çekimi saat kaçta başlayacak?

TARIM BAKANLIĞI 1500 İŞÇİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Tarım Bakanlığı’nın kura çekim tarihi belli oldu. Buna göre 27 Şubat 2024 tarihinde noter huzurunda gerçekleşecek olan Tarım Bakanlığı kura çekimi saat 10.00’da yapılacak.

Çekimini takip edecekler için çekimin bakanlığın medya araçları olan Youtube kanalı ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanacak.

İlginizi çekebilecek diğer güncel haberler:

Kura çekiminin tamamlanmasının ardından kesin sonuçlar Tarım ve Orman Bakanlığının ve Personel Genel Müdürlüğü’nün internet sitesi üzerinden ilan edilecek. Adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacağı ifade edildi.