Oba Makarna halka arz sonuçları açıklandı! Oba Makarna halka arz kaç lot verdi?

Geçtiğimiz hafta içerisinde talep toplamanın yapıldığı Oba Makarna halka arz sonuçlarını açıkladı. Katılımcılara kaç lot düştüğü ve kaç kişinin katıldığı belli oldu. Halka arz sonuçlarını merak edilenler haberimizde
Oba Makarna halka arz sonuçları açıklandı! Oba Makarna halka arz kaç lot verdi?

23-23 Şubat 2024 tarihlerinde halka arz talep toplamanın yapıldığı Oba Makarna merakla beklenen halka arz sonuçlarını açıkladı. Oba Makarnacılık San. Ve Tic. A.Ş’nin kaç lot verdiği sıkça araştırılıyor. Oba Makarna halka arz hakkında merak edilenler haberimizde mevcut

TALEP TOPLAMA SONA ERDİ

Halka arzlara katılanların sayısı her geçen dönem artış göstermeye devam ediyor. Yatırımcılar Oba Makarna halka arzına katılmak için 22 – 23 Şubat 2024 tarihlerinde talep toplama gerçekleştirdi. Talep ettiklerini lot miktarlarını girenler için sonuçlar bugün belli oldu.

OBA MAKARNA HALKA ARZ SONUÇLARI BELLİ OLDU

Aktarılan son habere göre 2 gün boyunca talep toplamanın yapıldığı Oba Makarnacılık halka arz sonuçları açıklandı. Şirket katılımcılara 14 lot pay verdi.

OBA MAKARNA 1 LOT FİYATI

Oba Makarna 1 lot fiyatını 39,24 TL olarak belirlemişti. Halka arz büyüklüğü 3,78 milyar TL olarak ifade edildi. Türkiye’nin makarnacılık sektöründe ileri gelen markaları arasında olan halka arzın Yıldız Pazar’da ne zaman işlem göreceği de merak konusu oldu.

OBA MAKARNA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Katılımcılara düşen payın belli olmasından sonra Oba makarna halka arz ne zaman başlayacak? Sorusu yanıt aramaya başladı. Oba Makarna halka arz sonuçlarını KAP’a bildirmesi ile birlikte netlik kazanacak. Tahminlere göre firmanın önümüzdeki hafta içerisinde Yıldız Pazar’da işlem göreceği tahmin ediliyor.