Son dakika! O ilde eğitime bir gün ara verildi

Şanlıurfa'nın bazı ilçelerinde yarın eğitime bir gün ara verildi.
Son dakika! O ilde eğitime bir gün ara verildi

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerden etkilenen 11 il arasında bulunan Şanlıurfa'da geçtiğimiz günlerde bir de sel felaketi yaşandı. Yaşanan sel felaketinin ardından oluşan olumsuz durumların giderilmesi için Şanlıurfa Valiliği tarafından okullara bir gün daha ara verildiği açıkladı. Şanlıurfa'nın üç ilçesindeki tüm okullardan okullara bir gün daha ara verildiği açıklandı. 

Şanlıurfa ve Adıyaman'da geçtiğimiz günlerde yoğun sağanak yağış sebebiyle sel felaketi yaşandı. Yaşanan bu sel felaketinde hayatını kaybedenler oldu. Birçok mala zarar geldi. Hal böyle olunca Şanlıurfa'da yaşanan bu sel felaketinden dolayı olumsuz etkilerinin giderilmesi için okullara bir gün daha ara verildiği Şanlıurfa Valiliği tarafından açıklandı.

ŞANLIURFA'DA OKULLARA BİR GÜN DAHA ARA VERİLDİ

Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketinin ardından oluşan olumsuz durumlar sebebiyle Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan açıklamayla yarın okullara bir gün ara verileceği açıklandı. Valilik tarafından yapılan açıklamada mevcut durumun değerlendirilmesi ile birlikte bazı ilçelerde 20 Mart tarihi için eğitime bir gün ara verildiği açıkladı. 

Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifiadelere yer verildi;  "Mevcut durumumuzu değerlendirerek Haliliye, Karaköprü ve Eyyübiye ilçelerimizdeki tüm okullarda eğitime 20.03.2023 tarihinde 1 gün daha ara verme kararı aldık." denildi. Bu ilçeler haricindeki diğer 10 ilçede ise yarın okulların açıldığını söyleyen Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan 21 Mart 2023 tarihinde merkez ilçelerde de eğitime başlanacağını ifade etti. 

İlgili Haberler