Son dakika! Kahramanmaraş'ta 4,9 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi

Kahramanmaraş'ta bir artçı deprem daha meydana geldi. Korkutan artçı depremler devam ediyor. Özellikle deprem bölgelerinde yaşayan vatandaşlar tarafından hissedilen ve yakından takip edilen depremler ile ilgili bilgiler Kandilli Rasathanesinde paylaşılıyor.
Son dakika! Kahramanmaraş'ta 4,9 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi

Son dakika! Kahramanmaraş'ta 4,9 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi: 6 Şubat 2023 tarihinde 10 ili etkisi altına alan ve Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında artçı depremler devam ediyor. Saat 22.20'de meydana gelen deprem Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşıldı. Kahramanmaraş Acıelma-Göksun'da meydana gelen deprem 4.9 büyüklüğünde gerçekleşti. Yaşanan artçı depremler deprem bölgelerinde yaşayan vatandaşlar tarafından son dakika depremler yakından takip ediliyor. Kahramanmaraş'ta düşük ve orta derecede artçı depremler olmaya devam ediyor. Türkiye'ye gündeminde olan depremler yakından takip ediliyor. İşte Türkiye'de yaşanan son depremler..

Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan son dakika depremleri yakından takip ediliyor. Yaşanan son deprem Kahramanmaraş Acıelma-Görsun'da meydana geldi. 4.9 büyüklüğünde gerçekleşen deprem Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşıldı. Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan bilgilere göre Acıelma- Göksun Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem 13 Şubat 2023 saat 22.20'de meydana geldi. Büyüklüğü 4,9 Derinliği ise 5.5 km. İşte Kandilli Rasathanesinin Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım..

İlgili Haberler