Son dakika! Kahramanmaraş'ta 4,5 ve 4,1 büyüklüğünde art arda deprem oldu

Kahramanmaraş'ta art arda depremler meydana gelmeye devam ediyor.
Son dakika! Kahramanmaraş'ta 4,5 ve 4,1 büyüklüğünde art arda deprem oldu

Son dakika! Kahramanmaraş'ta 4,5 ve 4,1 büyüklüğünde art arda deprem oldu:  Son dakika gelen habere göre Kahramanmaraş'ta 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi. Hemen ardından yine Kahramanmaraş'ta bu kez 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem 9 saat arayla gelmişti. Bu deprem birçok ilde hissedildi. Türkiye'nin tam 11 ilinde büyük yıkımlar meydana geldi. Binlerce insan hayatını kaybederken birçok vatandaşımız ise evsiz kaldı. Hatay  ve Kahramanmaraş'ta ise bilanço çok daha ağır oldu. Binlerce insan enkaz altında kaldı. 

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen bu büyük depremlerin ardından artçılar da olmaya devam etti. 20 Şubat tarihinde ise Hatay'da 6,4 ve 5,8 büyüklüğünde iki büyük deprem daha meydana geldi. Hal böyle olunca vatandaşlar binalara girmeye korkar oldu. Malatya'da, Osmaniye'de, Kahramanmaraş'ta artçılar yaşanmaya devam ederken İzmir, Konya ve Niğde'de de 4 ve üzeri büyüklüklerde depremler meydana gelmeye devam ediyor. 

KAHRAMANMARAŞ'TA ART ARDA DEPREMLER MEYDANA GELDİ

Kahramanmaraş Onikişubat'ta 4,5 büyüklüğünde 9,88 derinlikte deprem meydana geldi. Ardından yine aynı yerde 4,1 büyüklüğünde 13,61 derinliğinde yine bir deprem oldu. 

İlgili Haberler