Son dakika! Kayseri'de 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi

Son dakika! Kayseri'de 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi

Son dakika! Kayseri'de 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi: Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından artıçılar devam ederken çeşitli illerde de depreml haberleri geliyor. Kayseri'de az önce 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından anında paylaşılan depremler ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Kayseri İncesu'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin ardından artçıların olabileceğini söyleyen uzmanlar 6 ve üzerine kadar çıkabileceğini ifade etmişlerde. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay'da da 6,4 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Hemen ardından yine 5,8 büyüklüğünde deprem olmuştu.

Artçılar devam ederken vatandaşlar ise huzursuz. Uzmanların yaptıkları araştırmalar sonucunda artçıların yıllarca sürebileceği açıklandı. Yaşanan artçıların 6 ve üzerine çıkabileceğini de açıklamalarına eklemişlerdi.

KAYSERİ'DE 4,4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ

Kayseri İncesu'da 4,4 büyüklüğünde 7 km derinliğinde bir deprem daha meydana geldi. Yaşanan bu artçıların devam edeceğini söyleyen uzmanlar yıllarca süreceğini söyleyerek uyardı. Hasarlı binalara kesinlikle girilmemesi gerektiğini açıkladılar. Malayta'da 5,6 büyüklüğünde meydana gelen depremde hasarlı binaların yıkılması ile enkaz altında kalan vatandaşlar olmuştu. Bu sebeple hasarlı binaları kesinlikle girilmemesi konusunda uzmanlar uyarıyorlar.

İlgili Haberler