Son dakika! Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde bir artçı deprem daha yaşandı.
Son dakika! Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son dakika haberine göre  Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaşanan bu deprem Göksun'da gerçekleşti. Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem saat 23.16 sularında yerin 5 km derinliğinde gerçekleşti. İşte detaylar haberimizde yer alıyor. 

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem yaşandı. Bu depremde binlerce vatandaş hayatını kaybetti. Binlercesi ise evsiz kaldı. 20 Şubat tarihinde ise Hatay'da yaşanan 6,4 ve 5,8 büyüklüğünde iki büyük deprem ile sarsıldı. Yaşanan bu büyük depremlerin ardından artçılar ise yaşanmaya devam ediyor. Uzman isimlerin yapmış oldukları yorumlara göre artçıların bir süre daha yaşanması bekleniyor. Yaklaşık olarak bir kaç sene daha artçıların yaşanacağı tahmin ediliyor.

SON DAKİKA! KAHRAMANMARAŞ'TA 4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Son dakika gelen habere göre Kahramanmaraş Göksun'da saat 23,16'da 5 km derinliğinde ve 4 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Artçılar yaşanmaya devam ediyor. Bugün ise öğleden sonra Adana Saimbeyli'de 4,9 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Yaşanan depremlerin bir süre daha bu şekilde devam edeceği uzman isimler tarafından açıklanıyor.

Son daikka yaşanan depremlerden ve uzmanlar tarafından beklenen deprem haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemlzi takipte kalın. 

İlgili Haberler