Kandilli Rasathanesi son dakika geçti! Adana'da şiddetli deprem 4 il sallandı

Türkiye yeni depremlerle peş peşe sallanmaya devam ederken Adana'da son dakika deprem haberi açıklandı.
Kandilli Rasathanesi son dakika geçti! Adana'da şiddetli deprem 4 il sallandı

Kandilli Rasathanesi son dakika geçti! Adana'da şiddetli deprem 4 il sallandı - Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde yaşanan depremin yıkıma neden olduğu iller arasında yer alan Adana'da az önce yeni bir şiddetli deprem daha yaşandı. 

Adana merkezli olarak yaşanan deprem 4 ilde şiddetli bir şekilde hissedilirken vatandaşlar yaşadıkları endişe ile evlerinden dışarıya çıktı. Yaşanan deprem hem T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü, Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından hem de Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından raporlandı. 

SON DAKİKA ADANA DEPREMİ! ADANA'DA DEPREM Mİ OLDU, KAÇ ŞİDDETİNDE OLDU?

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan son dakika açıklaması ile depremin şiddeti 4.8 olarak ilan edilirken depremin şiddeti 4.8 olarak ilan edildi. Yaşanan ilk depremin ardından ise ikinci bir deprem daha yaşandı. Depremin şiddeti ise 3.0 olarak ilan edildi. 

AKSAAGAC-SAIMBEYLI (ADANA)

15:46:13 TSİ

Büyüklük: 4.8

Derinlik: 4.8 km

TOPALLAR-SAIMBEYLI (ADANA

21.05.2023, 15:55:15 TSİ

Büyüklük: 3.0

Derinlik: 5.0 km

AFAD SON DAKİKA ADANA DEPREMİ! ADANA'DA KAÇ ŞİDDETİNDE DEPREM OLDU 21 MAYIS 2023?

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü, Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ise depremin şiddeti 4.9 olarak ilan edildi. 

Büyüklük:4.9 (Mw)

Yer:Saimbeyli (Adana)

Tarih:2023-05-21

Saat:15:46:13 TSİ

Enlem:37.889 N

Boylam:36.237 E

Derinlik:6.67 km

Adana merkezli olarak meydana gelen deprem Adana'nın yanı sıra Kayseri, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş illerinde de hissedildi ve 4 şehirde panik yaşanmasına neden oldu. 

İlgili Haberler