Son dakika! Adıyaman'da korkutan deprem

Son dakika haberine göre Adıyaman'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Son dakika! Adıyaman'da korkutan deprem

Son dakika! Adıyaman'da korkutan deprem: Son dakika haberine göre Adıyaman'da az önce 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğüdeki iki depremin ardınndan artçı depremler devam ediyor. Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde yaşanan deprem 11 ilde büyük yıkımlara sebep oldu. Bugün ise Adıyaman'da 4,5 büyüklüğünde korkutan artçı bir deprem daha meydana geldi. Derinliği ise 9,6 km olduğu öğrenildi. Artçı depremlerin olabileceğini ve senelerce devam edeceğini söyleyen uzmanlar bir süre daha artçı depremler ile yaşamamız gerektiği konusunda bizleri uyarıyorlar. 

Adıyaman'da yaşayan vatandaşların korku dolu anlar yaşadığı bu deprem paylaşılan bilgilere göre 4,5 büyüklüğünde bir depremdi. AFAD Deprem Twitter hesabı üzerinden deprem ile ilgili detaylı bilgi açıkladı. İşte AFAD tarafından yapılan paylaşım. 

ADIYAMAN'DA 4,5 BÜYÜKLÜGÜNDE DEPREM

AFAD tarafından yapılan açıklamalara göre Adıyaman Sincik'te saat 21.55'te 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaşanan bu depremin derinliği ise 9,6 km olduğu açıkladı. 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından artçı depremler hala devam ediyor. Adıyaman'da 4,5 büyüklüğünde deprem az önce yaşandı. Yaşanan depremlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip etmeyi unutmayın. 

İlgili Haberler