SGK Borcu olanlar! Bu tarihe çok dikkat edin

Cumhurbaşkanı kararıyla 7326 sayılı Yapılandırma yasasından yararlanmak için öngörülen başvuru ve ilk Taksit ödeme sürelerinin daha önce 31 Ağustos tarihinde sona ereceği duyurulmuş, sonra bu tarihte 30 Eylül’e uzatılmıştı.
SGK Borcu olanlar! Bu tarihe çok dikkat edin

SGK İl Müdürü İbrahim Öztürk,7326 SGK borçlarının yapılandırılmasına ilişkin düzenlemeler içeren Kanun'dan yararlanmak için başvuru süresi 30 Eylül'de dolacağını belirtti.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Uşak İl Müdürü İbrahim Öztürk ,Son olarak Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanımızın Kararı ile 7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İlişkin Kanun hükümlerinden yararlanmak için öngörülen başvuru ve ilk taksit ödeme süreleri birer ay ertelenmişti.7326 sayılı yapılandırma kanununun Cumhurbaşkanı Kararı ile 7326 sayılı Kanun kapsamında bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin başvuru süresi 30.09.2021 tarihine ve İlk taksit ödeme süresi  30.11.2021 gününe dek uzatıldı. Bu çerçevede yapılandırma yasasından yararlanmak isteyenlerin 30 Eylül 2021 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar, ilgili Sosyal Güvenlik İl Müdürlüklerine veya Sosyal Güvenlik Merkezlerine başvuruda bulunmaları gerektiği hususunu önemle hatırlatırız” uyarısında bulundu.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler