Seçim sonrası Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş görevden alma kararı! O isim için karar açıklandı

Kemal Kılıçdaroğlu o ismi görevden aldı. CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı'nın görevden alındığı öğrenildi.
Seçim sonrası Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş görevden alma kararı! O isim için karar açıklandı

14 Mayıs seçimlerinin bitmesinin ardından CHP kanadından bir görevden alma kararı geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'i görevden aldığını açıkladı. 

14 Mayıs 2023 Pazar günü Türkiye sandıkta iradesini gösterdi. Yapılan 28. Dönem Milletvekilleri ve Cumhurbaşkanı seçiminin ardından sandıkların yüzde 100'ü açıklandı. Açıklanan kararda cumhurbaşkanı seçimleri ise 2.tura kaldı. Kemal Kılıçdaroğlu ve Recep Tayyip Erdoğan arasında bir oy çokluğu sağlanmadı. Bu sebeple seçimler ikinci tura sarktı. İkinci tur seçimleri ise 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek. 

Yapılan seçimin ardından CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bir işten çıkarma kararı geldi. Buna göre CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'i görevden aldığı öğrenildi. İşte detaylar.

KEMAL KILIÇDAROĞLU O İSMİ GÖREVDEN ALDI

14 Mayıs seçimlerinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş işten çıkarma kararı geldi. Buna göre işten çıkarılan isim ise CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel oldu.

Türkiye 14 Mayıs günü sandıkta iradesini gösterdi. 28. Dönem Milletvekilleri ve Cumhurbaşkanı seçiminin ardından sandıkların yüzde 100'ü açıklandı.Sonuçlara göre cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci tura sarkması söz konusu oldu. İkinci tur seçimleri ise 28 Mayıs tarihinde yapılacak. Bu tarihe kadar siyasilerin çalışmaları da devam edecek.

Bu arada Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yeni bir karar geldi. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bir işten çıkarma kararı geldi. Bu karara göre CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'i görevden alındı. 

ONURSAL ADIGÜZEL İSTİFASINI BÖYLE DUYURDU

CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel Twitter hesabı üzerinden görevden ayırldığını açıkladı. Adıgüzel şu ifadelere yer verdi; "Kamuoyunda oluşan olumsuz kanaat nedeniyle, seçim akşamı sistemlerimiz çalışmasına ve hiçbir teknik aksaklık yaşanmamasına rağmen, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim sürecine zarar vermemek adına 2018 yılından bu yana sürdürdüğüm görevimden ayrılıyorum." dedi. 

İlgili Haberler