Seçim öncesi Ekşi Sözlük'e erişim engeli geldi!

14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala Ekşi Sözlük'e erişim engeli kararı alındı.
Seçim öncesi Ekşi Sözlük'e erişim engeli geldi!

Seçime saatler kala Ekşi Sözlük'e bir erişim engeli dahageldi. Erişim engeli Ekşi Sözlük'e 2023 Genel Seçimleri öncesinde geldi. Yapılan açıklamaya göre Ankara 6. Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'Ekşi Sözlük 2023' alan adına erişim yasağı konduğu açıklandı.

Ekşi Sözlük'e 22 Şubat tarihinde bir erişim engeli gelmişti. Buna göre yaşananların ardından sözlük yönetimi kararıyla alan adı değişerek eksisozluk2023.com adını aldı. Ardından Ekşi Sözlük'e 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbakşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne saatler kala yeni bir engel daha geldiği açıklandı.

EKŞİ SÖZLÜK'E BİR ERİŞİM ENGELİ DAHA GELDİ

Ekşi Sözlük'e bir erişim engeli daha seçime saatler kala geldi. Ekşi Sözlük milli güvenlik ve kamu düzeninin korunması gerekçesiyle Ankara 6. Sulh Ceza Hakimliğinin 13 Mayıs 2023 tarihli ve 2023/ 4391 sayılı kararıyla engellenmiş oldu. 

Ekşi Sözlük'e 22 Şubat tarihinde de bir erişim engeli yapılmıştı. Yapılan erişim engelinin ardından Ekşi Sözlük yönetim kararı ile birlikte alan adı değiştirilmiştir. Ekşi Sözlük alan adı 'eksisozluk2023.com' olarak değiştirilmişti.

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçim sebebiyle milli güvenlik ve kamu düzeninin korunması amacıyla Ekşi Sözlük bir kez daha erişim engeli aldı. Ankara  6. Sulh Ceza Hakimliğinin 13 Mayıs tarihinde almış olduğu karar ile erişim engeli Ekşi Sözlük'e verilmiş oldu. 

Güncel haberlerden anınnda haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler