Ekşi Sözlük hakkında karar açıklandı! Kapalı kalacak

Türkiye'nin en çok ziyaret edilen sitelerinde biri olan Ekşi Sözlük hakkında karar çıktı! Kapalı kalacağı iddia edildi.
Ekşi Sözlük hakkında karar açıklandı! Kapalı kalacak

Dün akşam Türkiye'nin en çok ziyaret edilen internet sitesi olan Ekşi Sözlük'e erişim probleminin yaşandığı açıklanmıştı. Yapılan bu açıklama ile birlikte Ekşi Sözlük tarafından "Erişim engeli konusunda bir karar olduğunu gördük ancak ayrıntısı hakkında bilgi sahibi değiliz. Yetkililerden bilgi almaya çalışıyoruz. Bilgi aldıkça paylaşacağız." şeklinde Instagram üzerinden bir paylaşım geldi. 

Sosyal medya platformaları üzerinden de konu hakkında tepkiler sürse de gelişmeler de merak konusu olmaya devam etti. Gelen bu bilgilerin ardından ise bugün ;Ekşi Sözlük hakkında nasıl bir karar verileceği merak konusu olmuşken, sitenin kapalı kalacağı söylemi herkesi şaşırttı. 

KAPALI KALACAKTIR! 

21 Şubat tarihinde erşim engeli gelen Ekşi Sözlük hakkında herhangi bir şekilde BTK tarafından açıklama gelmezken, konuya ilişkin  AKP Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Mücahit Birinci tarafındna sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada "Ekşi Sözlük kapanmasın, bana da çok hakaret var, ama özgürlüktür" diyen siyasetçiler, münhasıran kendilerine sövdürdükleri özel mecralarını açabilirler. Ekşimiş mecranın temel hedefi milletimizin maneviyatıdır, mecra kapalı kalacaktır" şeklinde ifadelere yer verilerek sitenin kapalı kalacağını açıkladı. 

İlgili Haberler