Sağlık Bakanlığı kura çekimi! Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi canlı kura çekim tarihi

Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı yayın, personel alımlarına başvuranlar tarafından sıkça araştırılıyor. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ile yapılacak. Yapılacak alımlarda mülakat yapılmayacağı önceki dönemlerde ifade edilmişti.
Sağlık Bakanlığı kura çekimi! Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi canlı kura çekim tarihi

Sağlık Bakanlığı işçi alım kura sonuç nihai liste ne zaman belli olacak? Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman yapılacak? Kamu kurumunda çalışmak ve görev almak isteyen adayların bu noktada en sık merak ettiği kurumların başında Sağlık Bakanlığı geliyor.

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN ALINMIŞTI

Bakanlık, personel alım başvurularını İŞKUR üzerinden almıştı. Sağlık Bakanlığı başvurularını 23 Şubat ile 27 Şubat tarihleri arasında online olarak almıştı. Başvurusunu yapan adaylar heyecanlı bir şekilde başvuru sonuçlarını beklemeye başladı.

Personel alımında başvuru sonuçları kura çekimi ile belli olacak. Başvurusu onaylanan adaylar arasında yapılan kura çekimi sonrasında Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi nihai liste belli olmuş olacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman nerede yapılacak? Sorusu başvuranlar tarafından sıkça merak ediliyor. 8 bin işçi alım kura çekiminin noter huzurunda yapılacağı ifade edildi. Bakanlık, 18-19 Mart 2024 tarihleri arasında kura çekimini yapacak. Sağlık Bakanlığı işçi alım kura çekiminin 2 gün boyunca devam etmesi bekleniyor. Toplamda 8 bin işçi alımı yapılacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI 2024

Kuraya katılacak olan adaylar kura sonuçlarının yayınlanacağı tarihi de iple çekiyor. Aktarılan son habere göre daha önceki dönemlerde Sağlık Bakanlığı personel alımlarında kura çekimlerinin yapıldığı günün akşamında sonuçlar açıklanmıştı. Bu yıl da yapılan personel alımında kura sonuçlarının aynı şekilde belli olması bekleniyor.

Kura çekimini canlı olarak izlemek isteyenler için Sağlık Bakanlığı’nın YouTube kanalı üzerinden canlı yayın yapılacağı belirtildi.