ROKETSAN personel alımı 2024 işe alım kriterleri ve iş başvuru formu süreci

Roketsan KPSS'siz personel alımı yapılacağını açıkladı. İş Başvurusu yapmak isteyen kişiler için yaş ve mezuniyet şartları ile diğer başvuru şartları da belli oldu. Roketsan kariyer portalı açık pozisyonlar...
ROKETSAN personel alımı 2024 işe alım kriterleri ve iş başvuru formu süreci

ROKETSAN personel alımı 2024 işe alım kriterleri ve iş başvuru formu süreci - Roketsan Kariyer Portalı üzerinden personel alımı yapılacağını açıkladı. Roketsan tarafından açılan yeni personeller silahlı özel güvelik görevlisi, üretim teknisyeni ve itfaiye görevlisi olarak açıklandı.

Yüksek maaş ve çok iyi yan hakları nedeniyle tercih edilen Roketsan bünyesinde çalıştırılmak üzere KPSS'siz en az lise mezunu personel alımı yapılacağı ilan edilirken açılan pozisyonlar için başvuru şartları da belirlendi. Bu kriterlere sahip olan kişiler mülakat yöntemi ile işe alınacaklar.

ROKETSAN İTFAİYE ERİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

•Tercihen okulların ilgili bölümlerinden (İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik, Afet ve Acil Durum Yönetimi) mezun,

•İtfaiyeci sertifikası ve mesleki deneyime sahip; Yangın, İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatına hakim,

•Acil durum (yangın, afet, deprem vb.) bilincine sahip,

•Ekip çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi, iletişimi kuvvetli, araştırmaya ve gelişime açık,

•Boyu tercihen 175 cm ve üzeri olan,

•Asgari olarak temel-orta düzeyde bilgisayar kullanım yetkinliği olan ve yazılı raporlama yapabilen,

•Vardiyalı çalışabilecek ve seyahat engeli bulunmayan.

roketnasn-guvenlik.jpg

Bu pozisyonlara ek olarak meslek lisesi mezunları arasından da üretim teknisyeni alımı yapılacağı ifade edilirken iş başvurusu için adayların online olarak form doldurmaları yeterli olacak. Roketsan kariyer portalına üye olan kişiler buradan dolduracakları form ile işe alım için şanslarını deneyecekler.