SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİM TARİHİ Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alım kura tarihi açıklandı

Sağlık Bakanlığı personel alımlarının en sık merak edildiği kurumların başında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alım başvuruları tamamlanmıştı. Peki, Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman olacak? İşte tarihi!
SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİM TARİHİ Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alım kura tarihi açıklandı

Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alım ilanlarına başvuranlar Sağlık Bakanlığı işçi alım kura tarihlerini araştırmaya başladı. Başvuruların sona ermesinden sonra adaylar kura çekimlerinin ne zaman ve hangi tarihte yapılacağını merak etmeye başladı. Bakanlık 8 bin işçi alımı kura çekim tarihleri ve merak edilenler haberimizde

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Bakanlık farklı meslekler üzerinden işçi alımına başladı. Başvuruların tamamlandığı Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekiminin ne zaman olacağı merak konusu oldu. İŞKUR üzerinden tamamlanan başvurularda kura çekimi 18-19 Mart tarihlerinde yapılacağı öğrenildi.

HANGİ MESLEKLER İÇİN İŞÇİ ALIMI YAPILACAK?

Sağlık Bakanlığı geçtiğimiz hafta Türkiye genelinde farklı meslekler için personel alımı yapmıştı. Başvuruların yapıldığı meslekler şu şekildeydi:

“Otomotiv Kaportacısı, Oto Elektrikçisi, Oto Bakım Onarımcısı/Otomotiv Mekanikçisi, Klinik Destek Elemanı, İnşaat Boyacısı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Marangoz, Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Elektrikçi, Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Temizlik Görevlisi”

İlginizi çekebilecek diğer personel alım haberleri:

Sağlık Bakanlığı kura çekimini takip etmek isteyenler 18-19 Mart 2024 tarihlerinde Bakanlığın YouTube kanalı üzerinden canlı yayınlanan noter kurasını izleyebilecek. Kura çekimi 2 gün boyunca devam edecek.