SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIM KURA SONUCU | İŞKUR Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları saat kaçta açıklanacak?

Kamu kurumları arasında personel alımlarının en sık araştırıldığı kurum Sağlık Bakanlığı olarak biliniyor. Geçtiğimiz haftalarda İŞKUR üzerinden personel alım başvurularını alan Sağlık Bakanlığı işçi kura sonuçlarını ne zaman açıklayacağı merak konusu!
SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIM KURA SONUCU | İŞKUR Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları saat kaçta açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı İŞKUR kura sonuçları arama motorları üzerinden sıkça araştırılıyor. Vatandaşlar güncel personel alımları kadar alım sonuçları ve canlı kura çekimlerini de takip ediyor. Yakın zamanda açıklanacak olan kura sonuçlarına ilişkin merak edilenler haberimizde

SAĞLIK BAKANLIĞI 8 BİN İŞÇİ KURA SONUÇLARI

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı yapacak. Başvuruların ne zaman ve nasıl açıklanacağı merak ediliyor. Aktarılan habere göre Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi kura sonuçları iscisonuc.gov.tr üzerinden açıklanacak.

17 Mart Pazar Sağlık Bakanlığı İŞKUR işçi alım kura sonuçları araştırma konusu olmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı’nın kura sonuçları ve yedek aday listesini kura çekimi yapıldıktan sonra resmi web sitesi üzerinden açıklaması bekleniyor. 8 bin temizlik ve işçi alımında başvurular geçtiğimiz hafta sona ermişti.

BAKAN KOCA: “MÜLAKAT OLMAYACAK”

Bakan Koca, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında 8 bin işçi alım kurasının canlı olarak yayınlanacağını belirterek şunları söylemişti:

“İş-Kur’a yapılan başvurular arasından kura ile 8 bin işçi alımı yapacağız. Çok kısa süre içerisinde Bakanlığımız merkezinde noter huzurunda ve YouTube üzerinden canlı yayınla kura çekilişini gerçekleştireceğiz. Kura çekilişinin ardından, mülakat olmadan, yakın zamanda yerleştirme işlemlerini tamamlayacağız”

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIM KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı işçi alım kura çekiminin ne zaman yapılacağı belli oldu. Aktarılan habere göre kura çekimi 3-4 Nisan 2024 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak. Bakanlığın Youtube kanalı üzerinden de canlı olarak izlenebilecek kura çekimi sabah saat 09.00’da başlayacak ve 18.00’de bitecek. Aynı gün bakanlığın resmi web sitesi üzerinden sonuçların ilan edilmesi bekleniyor.