ÖGG 107 SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI Özel Güvenlik 107. Temel ve 83. Yenileme sınav sonucu sorgulama

Özel Güvenlik Sınav sonuçları son günlerde sıkça araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu kapsamda aktarılan son habere göre ÖGG 107 sınav sonuçları açıklandı. Özel Güvenlik 107. Temel ve 83. Yenileme sınav sonucu detayları haberimizde
ÖGG 107 SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI Özel Güvenlik 107. Temel ve 83. Yenileme sınav sonucu sorgulama

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen özel güvenlik sınavı sonrasında adaylar sınav sonuçlarını araştırmaya başladı. ÖGG sınav sonuçları az önce açıklandı. Adaylar ÖGG 107. Temel Eğitim ve 83. Yenileme Eğitimi sınav sonuçlarını EGM’nin resmi sitesi üzerinden sorgulayabilir.

Özel Güvenlik Sınav sonuçları araştırması yapanlar için güzel haber geldi! Aktarılan son haberin detaylarına göre 107. Dönem ÖGG sınav sonucu EGM tarafından az önce açıklandı. 24 Şubat 2024 tarihinde düzenlenen Özel Güvenlik sınav sonuçları kısa bir beklemenin ardından belli oldu.

107. DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

107. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı. Adaylar Emniyet Genel Müdürlüğü’nün resmi web sitesi üzerinden Özel Güvenlik Sınavı sonuçlarını sorgulayabilecek. EGM’nin resmi adresi üzerinden TC kimlik numarası, sınav adı ve güvenlik kodu ile sınav sonuçlarına ulaşım sağlayabilecek.

İlginizi çekebilecek diğer güncel haberlerden bazıları:

ÖGG SINAVINDAN GEÇMEK İÇİN KAÇ ALMAK GEREKİR?

Özel Güvenlik Sınavından geçmek için kaç alınması gerektiği de adaylar tarafından merak ediliyor. Edinilen bilgiye göre adayların sınavdan başarılı sayılabilmesi için ilk olarak yazılı silah bilgisi ve uygulamalı sınavlardan en az 50 almış olması gerekiyor. Aynı zamanda daha önce başarılı olduğu temel silahsız sınav puanının toplamanın en az 60 olmuş olması gerekiyor. Bunun altında puanı olan adaylar ne yazık ki başarısız sayılacaktır.