Oba Makarnacılık halka arz! Oba Makarnacılık halka arz talep toplama ne zaman, kaç lot verir?

Halka arzların yakından takip edildiği bugünlerde son olarak Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) yaptığı açıklamasında 2 şirketin halka arz olacağını duyurmuştu. Bu noktada da arama motorlarında Oba Makarnacılık halka arz sıkça araştırılmaya başlandı!
Oba Makarnacılık halka arz! Oba Makarnacılık halka arz talep toplama ne zaman, kaç lot verir?

Oba Makarnacılık halka arz! Oba Makarnacılık halka arz talep toplama ne zaman, kaç lot verir? Sorusu halka arza katılacaklar tarafından sıkça araştırılıyor. Halka arza katılarak paralarını biraz daha artırmaya çalışmak isteyenler için Oba Makarnacılık halka arz bilgileri şu şekilde:

Oba Makarnacılık halka arz geçtiğimiz günlerde onaylandı. Yapılan son açıklamada toplam da 96 milyon 336 bin 345 lotun dağıtılacağı açıklandı. Peki, Oba Makarna halka arz talep toplama ne zaman? Oba Makarnacılık kaç lot verir?

OBA MAKARNACILIK HALKA ARZ BİLGİLERİ

Oba Makarnacılık halka arz bilgileri belli olmaya başladı. SPK’nın onay verdiği Oba Makarnacılık halka arz açıklık oranı yüzde 20 olarak açıklandı. Halka arzın büyüklüğü ise 3,78 milyar TL olarak duyuruldu. Peki, Oba Makarnacılık halka arz talep toplama başladı mı, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var?

OBA MAKARNACILIK HALKA ARZ TALEP TOPLAMA NE ZAMAN?

Aktarılan son habere göre Oba Makarnacılık halka arz talep toplama 22-23 Şubat tarihinde yapılacak. Bireysele eşit dağıtım olarak yapılacak Oba Makarnacılık halka arz başvurusu SPK tarafından da onay aldı.

OBA MAKARNACILIK 1 LOT FİYATI NE KADAR?

Halka arzlara katılacaklar lot fiyatlarını da sıkça araştırıyor. Oba Makarnacılık halka arz 1 lot fiyatı 39,24 TL olarak belirtildi. Halka arzın büyüklüğü 3,78 milyar TL olarak kayıtlara geçti.

OBA MAKARNACILIK HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

Talep toplama sona ermeden ve katılımcı sayısı belli olmadan Oba Makarnacılık halka arz kaç lot verir sorusuna net bir yanıt vermek çok mümkün değil. Ancak firmanın toplamda 96 milyon 336 bin 345 lot dağıtımı yapacağı biliniyor. Olası olarak dağıtım miktarı katılımcılara göre şu şekilde olabilir:

2.1 Milyon katılım olursa: 23 Lot (902 TL)

2.9 Milyon katılım olursa: 17 Lot (667 TL)

3.3 Milyon katılım olursa: 15 Lot (588 TL)

4.1 Milyon katılım olursa: 12 Lot (470 TL)

Talep toplamanın sona ermesinden ortalama bir hafta sonra Oba Makarnacılık firmasının Yıldız Pazar’da işlem görmesi bekleniyor.

Not: Haberimiz bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. Piyasadaki veriler kaleme alınarak hazırlamıştır. Yatırım yapacak kişilerin iyi analiz etmesi önerilmektedir.