Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanır 107

Özel Güvenlik Görevlisi olmak isteyenlerin mutlaka özel güvenlik kimlik kartına sahip olması gerekiyor. Bu kapsamda sınava giren adaylar Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Sorusuna yanıt arıyor.
Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanır 107

Özel Güvenlik sınav sonuçlarının ne zaman saat kaçta açıklanacağı, arama motorlarının en sık araştırılan konuları arasında yerini alıyor. Özel Güvenlik 107. Temel Eğitim ve 83. Yenileme sınavına giren adaylar ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Sorusuna yanıt aramaya başladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ÖGG sınav sonuçları açıklanma tarihi belli oldu mu? ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte konuya ilişkin merak edilen bütün detaylar..

ÖGG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

83. ÖGG sınava katılan adaylar sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Son olarak 24 Şubat tarihinde düzenlenen Özel Güvenlik 107. Temel Eğitim ve 83. Yenileme Eğitimi sınavından sonra sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı araştırma konusu oldu.

83. ÖGG SINAV SONUÇLARI

Sınava giren adaylar arama motorlarında sıkça ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Sorusuna yanıt aramaya başladı. Aktarılan son habere göre sınav sonuçlarının en geç 15 Mart 2024 tarihine kadar açıklanması bekleniyor.

İlginizi çekebilecek diğer güncel haberler:

SINAV 100 PUAN ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRİLECEK

Yazılı olarak düzenlenen ÖGG sınavı 100 puan üzerinden değerlendirilecek. Her bir sorunun 100 puan olduğu sınavda adaylar sonuçlarını yayımlandıktan sonra EGM’nin resmi web sitesi üzerinden öğrenebilecek. ÖGG sınav sonuç tarihi belli olduğunda sizlere bilgi vereceğiz.

Adayların başarılı olması için yazılı silah bilgisi ve uygulamalı sınavın ortalamasının en az 50 olması gerekiyor. Bunun yanı sıra bu puan ile daha önce başarılı olduğu temel sınav yazılı puan ile ortalamasının ise en az 60 olması gerekiyor. Silahlı adayların bu puanı alamaması halinde belgesi silahsız olarak verilecektir.