O ilde olumsuz hava koşulları sebebiyle okullar tatil edildi

Yarın o ilde tüm okullar bir günlüğüne tatil edildi.
O ilde olumsuz hava koşulları sebebiyle okullar tatil edildi

Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan açılamaya göre olumsuz hava koşulları sebebiyle okullar bir günlüğüne tatil oldu. Şanlıurfa Valiliği tarafından yazılı açıklamada aşırı sağanak yağış sebebiyle okullar 1 günlüğüne tatil edildi. Yapılan açıklamalarda ilde yoğun sağanak yağışın bu gece ve yarın da devam edeceği vurgulandı ve tüm okul kademelerinde eğitmi öğretime 15 Mart 2023 tarihi için 1 günlüğüne ara verildiği duyuruldu. Kamu kurum ve kuruluşlarnıda hamile ve engelli olan kamu görevlilerinin de yarın için idari izinli sayılacağı da duyuruldu. 

ŞANLIURFA VALİLİĞİ AÇIKLADI! OKULLAR 15 MART'TA TATİL EDİLDİ

Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklama ile okullar yarın için Şanlıurfa'da tatil edildi. Bu gece ve yarın Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan raporlardan hareketle yoğun yağışların devam edeceğini bildiren Valilik 15 Mart 2023 tarihi için tüm kademe okullardaki öğrencilerin ve kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan hamile ve engelli olan tüm kamu görevlilerinin de yarın için idari izinli sayılacağı açıkladı.

İşte Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;"İlimizdeki yoğun sağanak yağış bu gece ve yarın da devam edeceğinden ilimizdeki tüm okul kademelerinde eğitim öğretime 15 Mart 2023 tarihinde 1 gün ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında hamile ve engelli olan kamu görevlilerimiz de yarın idari izinli sayılacaktır” ifadelerine yer verildi. 

İlgili Haberler