Muharrem İnce bir enkaza girdiği anları videoya alarak paylaştı! Ciğerim yanıyor

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Kahramanmaraş'ta bir enkaza girdi. Bu enkazda depremin 17. günü olmasına rağmen henüz hiçbir çalışma yapılmadığını sosyal medya hesabı üzerinden iddia etti.
Muharrem İnce bir enkaza girdiği anları videoya alarak paylaştı! Ciğerim yanıyor

Muharrem İnce bir enkaza girdiği anları videoya alarak paylaştı! Ciğerim yanıyor: Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremden sonra Türkiye'nin 11 ili feci şekilde etkilendi. Birçok vatandaş enkaz altında kalarak vefat ederken binlerce vatandaş ise evsiz kaldı. Depremler hala devam ederken Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Kahramanmaraş'ta bir ankaza girerek o anları videoya aldı. Daha sonra bu videoyu sosyal medya hesabından yayınladı. İnsanların ölüme terkedildiğini söyleyen İnce 'Ciğerim yanıyor' dedi. 

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin üzerinden tam 17 gün geçti. Hatay ve Kahramanmaraş'ta enkaz arama kurtarma çalışmalarının hala devam ettiği bilinmekte. Kahramanmaraş'ta bir enkaza giren Muharrem İnce insanların ölüme terkedildiğini söyleyerek "Kahramanmaraş Haydar Aliyev Bulvarı'ndayım. Bugün depremin 17. günü ve hala tek bir ekibin bile uğramadığı binalar var. İnsanlarımız ölüme terk edilmiş. Ciğerim yanıyor" ifadelerini kullandı. 

CİĞERİM YANIYOR 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Kahramanmaraş'ta Haydar Aliyev Bulvarı'nda bulunan bir enkaza girdi. Depremin 17. gününde hala tek bir ekibin bile uğramadığını söyleyen İnce insanların ölüme terk edildiğini söyledi. Sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile girdiği enkazda hiç bir çalışmanın yapılmadığını iddia etti. 

"Kahramanmaraş Haydar Aliyev Bulvarı'ndayım. Bugün depremin 17. günü ve hala tek bir ekibin bile uğramadığı binalar var. İnsanlarımız ölüme terk edilmiş. Ciğerim yanıyor" notuyla paylaştığı videolu paylaşımını kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptı. İşte Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin paylaşımı..

İlgili Haberler