Loto Milyoneri kirada oturan bir garibanmış

Cumhuriyet tarihinin en büyük ikramiyesi olan 212 milyon TL ikramiye kazanan kişinin Denizli’nin Tavas ilçesinde kirada yaşayan bir kamyon şoförü olduğu ortaya çıktı.
Loto Milyoneri kirada oturan bir garibanmış

Denizli merkezde yayın yapan deneyimli gazeteci Bülent Öztürk yönetimindeki Şifre Haber.com adlı internet haber sitesi, başına talih kuşu konan talihlinin kim olduğunu tespit ettiğini duyurdu.

Öztürk, kendisi izin vermedikçe kimliğini açıklamayacağını bildirdiği talihli hakkında şu habere imza attı:

“Türkiye’nin, kayıtlara geçen en büyük loto ikramiyesi olan 212 milyon 285 bin liranın sahibi Denizlili talihinin, evi kirada olan ve çok zor şartlar altında yaşamını sürdüren özel bir firmada şoför olarak faaliyet sürdürdüğü ileri sürülen M.B olduğu iddia edildi. M.B'den, ikramiyenin açıklandığı gecenin sabahından itibaren haber alınamadığı bildirildi.

İLK DUYURANLARDAN OLMUŞTUK…

Türkiye’nin en büyük ikramiyesinin Denizli’ye çıktığını, çekilişin yapıldığı gece ulusal medya ile birlikte, gece geç saatlerde Denizli halkına en hızlı şekilde duyuran Şifre Haber olarak, işimizin gereği talihlinin kim olduğuna yönelik yoğun bir çalışma ortamına girdik.

GELEN İHBARLAR, AYNI İSMİ İŞARET ETTİ…

Büyük ikramiyenin Denizli’ye çıktığının duyulmasından sonra, Şifre Haber’e yoğun bir ihbar trafiği başladı. Her gelen ihbarı yakından araştırmaya başladığımızda, ihbarlarının büyük bir bölümünün M.B adındaki, özel bir firmada şoförlük yapan ve evi kira olan kişide kilitlendiğini belirledik. Bu kişinin telefonunu defalarca aramamıza rağmen, ulaşılması mümkün olmadı.

KENDİSİ AÇIKLAMADIĞI SÜRECE, SAKLI TUTACAĞIZ…

Loto sonuçlarının açıklandığı günün sabahında kayıplara karışan ve telefonuna ulaşılamayan M.B’nin, aslen Denizli’nin Tavas İlçesi’nin bir köyünden olduğu belirtilirken, gelen ihbarların doğru çıkması durumunda bile, kendisi açıklamadığı sürece de Şifre Haber olarak açık ismini ve çalıştığı kurumu ve diğer detay bilgileri paylaşmamaya, gazetecilik prensiplerimiz gereği uyacağımızı ilan ederiz.”

(SALİH KILINÇ /HABER)

İlgili Haberler