Küçük Okay Sivaslı ve Pınarbaşı’nda yürekleri dağladı

SMA Hastası küçük Asel için tüm kampanyalarda görev alarak Sivaslı ilçesinin ve Pınarbaşı beldesinin küçük kahramanı haline gelen Küçük Okay’ın trafik kazasında ölümü yürekleri dağladı.
Küçük Okay Sivaslı ve Pınarbaşı’nda yürekleri dağladı

Uşak'ın Sivaslı ilçesinde minibüsle çarpışan motosikletin 11 yaşındaki sürücüsü Okay Çakı yaşamını yitirdi.

Uşak'tan Denizli yönüne gitmekte olan C.A. (57) yönetimindeki 20 F 1171 plakalı minibüs, Pınarbaşı beldesinde kavşaktan yola çıkan Okay Çakı (11) idaresindeki plakasız motosiklete çarptı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ambulansla Sivaslı Devlet Hastanesine kaldırılan Çakı, buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Minibüs sürücüsü C.A, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Sivaslı ilçesinde yıllarca fotoğrafçılık yapan ve sevilen esnaflarından olan mesut Çakı’nın oğlu olan Okay, SMA Hastası küçük Asel’in tedavi parasını temin etmek için yürütülen kampanyalarda aktif olarak yer almış ve tüm Sivaslıların sevgisini kazanmıştı.

Öte yandan, Pınarbaşı sakinleri ise Pınarbaşı kavşağının ölüm kavşağı haline geldiğine dikkat çekerek, bu kavşakta sürekli kaza olduğunu ama bu ölümlü kazanın sabırlarını taşırdığını belirterek önlem alınmasını istediler.

(SALİH KILINÇ /HABER)

İlgili Haberler