Uşak'ta bir işçi kum yığının altına kalarak hayatını kaybetti

Uşak'ta taş ocağı işçisi kum yığınlarının altında kalarak can verdi.
Uşak'ta bir işçi kum yığının altına kalarak hayatını kaybetti

Son dakika haberine göre Uşak'ta bir işçi kum yığının altında kaldı. İşte detaylar.

Uşak'ın Sivaslı ilçesinde taş ocağında çalışan bir işçi kum yığının altında kaldı. Hayatını kaybeden işçi kum yığının altında çıkarıldı. Pınarbaşı Beldesi Kuruçay mevkisinde bulunan taş ocağında çalışan İ. T. 49 yaşında bir işçi. Taş ocağında çalıştığı sırada iş arkadaşlarının yokluğunu fark etmesi sonucunda arama çalışmaları başlatıldı. İş arkadaşları tarafından fark edilen göçük arandı. Taş ocağı işçisi İ. T.'nin bedeni toprağın altından çıkarıldı. 

Kum yığınlarından kurtarılan İ.T. Sivaslı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Taş ocağı işçisi İ.T.'nin cenazesi ise otopsi için Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna götürüldü. 

UŞAK'TA BİR İŞÇİ KUM YIĞINLARININ ALTINDA KALARAK HAYATINI KAYBETTİ

Uşak'ın Sivaslı ilçesinde yaşanan bir kaza sonucunda bir işçi hayatını kaybetti. Uşak Sivaslı Pınarbaşı Beldesi Kuruçay mevkisinde bulunan taş ocağında çalışan İ.T. çalıştığı sırada iş arkadaşlarının yokluğunu fark etmesi üzerine arama kurtarma tarafından aranmaya başlandı. Taş ocağında bir göçük olduğu fark edilince arama çalışmaları buraya yönlendirildi. Çalışmaların ardından İ.T. kum yığınlarının arasından çıkarıldı.

Kum yığınlarının altından çıkarılan İ.T. Sivaslı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden işçi otopsi için Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.

İlgili Haberler