Kahramanmaraş'ta korkutan deprem! 3 Mart son depremler listesi

Kahramanmaraş ve çevre illerde devam eden artçı sarsıntılar vatandaşı endişelendirmeye devam ediyor. Bugün Kahramanmaraş'ta 5.0 ve 3.9 büyüklüğünde iki deprem daha meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesini ekledik.
Kahramanmaraş'ta korkutan deprem! 3 Mart son depremler listesi

Kahramanmaraş'ta korkutan deprem! 3 Mart son depremler listesi - Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçesinde meydana gelen depremler 11 ilde büyük yıkıma neden oldu. 21 Şubat'ta Hatay'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem de başta olmak üzere artçı sarsıntılar devam ediyor. 

3 Mart tarihi ile Kahramanmaraş'ta 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenilirken AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından anlık olarak duyurulan son depremlere ilişkin bilgileri ekledik.

KAHRAMANMARAŞ'TA DEPREMELER SÜRÜYOR

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde 3 Mart Cuma günü saat saat 00.53'te AFAD verilerine göre 5.0 Kandilli verilerine göre ise 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Ayrıca Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde saat 07.39'da AFAD verilerine göre 3.9 Kandilli Rasathanesi verilerine göre ise 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İki depremde de yıkılan bina, ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

İlgili Haberler