Astrologlar açıkladı! O burçları zorlu bir hafta bekliyor

Astrologlar açıkladı. Önümüzdeki günlerde o burçları ayrılık, aşk acısı ve depresyon bekliyor olabilir.
Astrologlar açıkladı! O burçları zorlu bir hafta bekliyor

Astrolojiyi yakından takip eden insanlar günlük, aylık ve yıllık olarak burç yorumlarını yakından takip ediyor. Kendilerini nelerin beklediğini öğrenmek isteyen insanlar Astrologların yapmış oldukları önerileri de  öğrenmek için yayınlanan günlük yorumları yakından takip ediyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için ünlü Astrologların burç yorumlarını araştırıyor ve sizlere sunuyoruz. Peki önümüzdeki hafta o burçları neler bekliyor?

Astrologların açıkladıkları bilgileri bazı burçların önümüzdeki günlerde ayrılık ve aşk acısı bekliyor. Bazı burçlar depresyona girecekken bazıları bu süreci daha sakin atlatacak. Peki hangi burçları önümüzdeki haftalarda neler bekliyor?

 O BURÇLAR BU HAFTA AŞK ACISI ÇEKEBİLİR

İkizler burcu

İkizleri önümüzdeki günlerde uzun ilişkisini bitiriyor olarak görebiliriz. Bu süreci çok zor atlatacak olan ikizler burcu kendi hatalarını da görmeyi öğrenecek. Çok zor bir sürece girecek olsa da bunu arkadaşları ve ailesiyle birlikte kolay bir şekilde atlatabilmeyi başaracak. Bu süreci atlattıktan sonra dersler çıkarmış bir şekillde daha güçlü çıkacağı kesin. 

Koç burcu 

Koçlar insanlara güvenme konusunda çok titiz olarak bilinirler. Bu yüzden bir insana güvendiklerinde o kişiden çok fazla güven vermelerini beklerler. İstediklerini göremediğinde ise kuşkuları ile ilişkinin zarar görmesine sebep olurlar. İşte ilişkinin bitme sebebi budur. Koç pişmanlık yaşayacağı bir döneme giriyor. 

Yay burcu

Yay burçları kadın ya erker özgürlüklerine düşkündürler. Bazı durumlarda  özgürlüklerini tercih etmeyi de ihmal etmezler. İlişkide özgürlüklerinden vazgeçemedikleri için biz olmayı başaramazlar bazen. Bu nedenle ilişkilerinde hep sorun yaşarlar. Yaşadığınız ilişkinin kıymetini bilmeniz ve bir olmayı öğrenmelisiniz. 

İlgili Haberler