İstanbullular için beklenen 20 Mart Çarşamba uyarısı geldi! Bağcılar Esenyurt Silivri Sarıyer Fatih

İstanbul’da yaşayanları yakından ilgilendiren önemli bir açıklama geldi. Aktarılan son habere göre İstanbullular için beklenen 20 Mart Çarşamba uyarısı yapıldı. Vatandaşların yaşanabilecek duruma karşı tedbir alması gerektiği açıklandı.
İstanbullular için beklenen 20 Mart Çarşamba uyarısı geldi! Bağcılar Esenyurt Silivri Sarıyer Fatih

BEDAŞ, güncel elektrik kesintileri hakkında açıklama yapmaya devam ediyor. BEDAŞ 20 Mart Çarşamba elektrik kesintisi duyurusu yaptı. Yapılan açıklamada 20 Mart Çarşamba İstanbul elektrik kesintisi için hangi bölgelerde çalışma yapılacağı belli oldu.

İSTANBUL ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

İstanbul’da elektriklerin ne zaman geleceği merak konusu oldu. 20 Mart Çarşamba günü elektrik bakım ve onarım çalışması kapsamında hangi bölgelerde elektrik kesintisi yapılacağı belli oldu. Konuya ilişkin açıklama AYEDAŞ ve BEDAŞ tarafından gün gün yapılıyor.

EN ÇOK KESİNTİ YAPILACAK BÖLGE

BEDAŞ’ın açıklamasına göre İstanbul’da elektrik kesintisinin en sık yapılacağı yer Silivri olarak açıklandı. İşte kesinti olacak mahalleler:

Etkilenen Cadde / Sokak İSTANBUL SİLİVRİ ilce MERKEZ-ORTAKÖY mah 400., BAHÇELİEVLER, BİGADOS, GÖKTUĞ, GÜVENÇ, HAKANBEY, HAKEM, KARAMEŞE, SEÇİL, ZIRH sk bölgelerinde 20/03/2024 09:00:00 - 20/03/2024 16:00:00 saatleri arasında Bakım Çalışması-Önleyici Bakım Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Etkilenen Cadde / Sokak İSTANBUL SİLİVRİ ilce MERKEZ-CUMHURİYET mah BAĞLAR, BOY, ERDAL, GÖKHAN KALAYCIOĞLU ÇIKMAZI, MARMARA sk bölgelerinde 20/03/2024 09:00:00 - 20/03/2024 12:00:00 saatleri arasında Bakım Çalışması-Kapsamlı TM Bakımı Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Etkilenen Cadde / Sokak İSTANBUL SİLİVRİ ilce MERKEZ-AKÖREN mah ALTAY, ALİMAN, ARABACI, BABA KÜSTÜ, BAĞLARBAŞI, BURGU, CAMBAZOĞLU, CEDİD ALİPAŞA, CEVİZ BAĞLARI, CEVİZDERE, DEMİRER, DEĞİRMENCİOĞLU, DÜNDAR, EMİR KÜLAL, ER, EŞREFOĞLU, FANATİK, GÖLDAĞI, GÜRSEL, HALİL ÇEŞME, HANİCE, HATİP, HERKÜL, KARAMAN, KEPÇELİ, KIVIRCIK, KORUCU, KORUCUOĞLU, KİRAZLIMESCİT, LEYLEK KAVAK, MERKEZ, ORTAKUYU, OYALI, PAŞA, PERŞEMBE ÇIKMAZI, SAĞLIK, SEHER YILDIZI, SULTAN ÇEŞME, SÖĞÜT PINAR, ÇARŞAMBA ÇIKMAZI, ÇUKURÇEŞME, ÖZAY, ÜMİT AKSUN, İNCİR BAĞLARI sk // ÇATALCA ilce MERKEZ-KABAKÇA mah AKGÜVERCİN, CEMAL OGAN, FESLEĞEN, GÜNÇİÇEĞİ ÇIKMAZI, HALİTPAŞA, HANİCE, LİMAN, MADALYA ÇIKMAZI, OKAN ÇIKMAZI, YAVUZ SELİM sk bölgelerinde 20/03/2024 12:00:00 - 20/03/2024 15:00:00 saatleri arasında Bakım Çalışması-Kapsamlı TM Bakımı Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Etkilenen Cadde / Sokak İSTANBUL SİLİVRİ ilce MERKEZ-CUMHURİYET mah DOLUNAY, FEHİM ERTAŞ, NİDA, SARMAŞIK, YAMANDAĞ, ÇETİN EMEÇ, İNAN sk bölgelerinde 20/03/2024 13:00:00 - 20/03/2024 16:00:00 saatleri arasında Bakım Çalışması-Kapsamlı TM Bakımı Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

HANGİ BÖLGELERDE ELEKTRİK KESİNTİSİ YAPILACAK?

BEDAŞ’ın açıklamasına göre elektrik kesintisinin yaşanacağı bölgeler tek tek açıklandı. Avcılar, Bağcılar, Arnavutköy, Bahçelievler, Bayrampaşa, Beyoğlu, Çatalca, Esenyurt, Fatih, Gaziosmanpaşa, Küçükçekmece, Sarıyer, Silivri, Sultangazi bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacak.