İstanbul'da 26 Mart'ta elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler açıklandı! İşte o ilçeler

Yarın İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak. Peki hangi ilçelerde?
İstanbul'da 26 Mart'ta elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler açıklandı! İşte o ilçeler

Boğaziçi Elektrik Dağıtım tarafından İstanbul'da yaşayan vatandaşlara elektrik kesintisi uyarısı yapıldı. Elektrik kesintisi 269 Mart Pazar günü yani yarın başlayacak. Peki elektrik kesintisi hangi ilçelerde yaşanacak? İşte o ilçeler.

İstanbul için yarın elektrik kesintisi açıklamasının yapılmasının ardından milyonlarca insan 26 Mart İstanbul elektrik kesintisinin hangi ilçelerde olacağına dair araştırmalara başladı. Peki 26 Mart 2023 İstanbul elektrik kesintisi yaşanacak olan ilçeler hangileri? İşte yanıtı haberimizde yer alıyor. 

Boğaziçi Elektrik Dağıtım İstanbul'da yarın için elektrik kesintisi yaşanacağını açıkladı. İstanbul'un bazı ilçelerinde yaşanacak olan elektrik kesintileri detayları ile açıklandı. İstanbul'da yarın Esenyurt, Arnavutköy, Bayrampaşa, Beşiktaş, Güngören, Küçükçekmece, Kağıthane, Zeytinburnu gibi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak. Peki bu elektrik kesintelerinin detayları neler?

İSTANBUL'DA ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANACAK İLÇELER VE DETAYLARI

Yarın (26 Mart 2023) İstanbul'un bazı ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. Bu ilçeler ise; " Esenyurt, Arnavutköy, Bayrampaşa, Beşiktaş, Güngören, Küçükçekmece, Kağıthane, Zeytinburnu" olarak açıklanmıştır. Boğaziçi Elektrik Dağıtım tarafından İstanbul'un söz konusu ilçelerinde yaşayan vatandaşlara yarın için elektrik kesintisi yaşanacağını bir gün önceden haber verdi. Yapılan açıklamada aşağıdaki detaylar ise tek tek belirtilmiştir. 

Bu tarz haberlerden haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip edebilir ve güncel haberlerden anında haberdar olabilirsiniz.

İlgili Haberler