İskenderun'da deniz yükseldi! Yollar evler ve iş yerleri sular altında kaldı

İskenderun'da denizin yükselmesi sebebiyle yollar, evler ve iş yerleri sular altında kaldı.
İskenderun'da deniz yükseldi! Yollar evler ve iş yerleri sular altında kaldı

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerden en çok etkilenen bir diğer şehir Hatay oldu. Hatay'ın İskenderun ilçesinde deniz yükselmesi yaşanınca yol, ev ve iş yerleri sular altında kaldı. İskenderun'da yaşayan vatandaşlar yaşanan bu su baskını sonucunda zor anlar yaşadı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından denizin yükseldiği İskenderun'da tekrar deniz yükselmesi yaşandı. Hal böyle olunca birçok iş yeri ve ev sular altında kaldı. Denizin yükselmesi sonucunda İskenderun'a bağlı olan Çay Mahallesi'nde birçok ev ve iş yerini su bastı. 

İSKENDERUN'DA SU BASKINI

Hatay'ın ilçesi İskenderun'da denizin yükselmesi ile birçok ev ve iş yerini sular bastı. Vatandaşlar yetkililerden yardım talebinde bulundu. Su baskını yaşanan caddelerin ise trafiğe kapatıldığı da gelen haberler arasında yer aldı. 

Hatay'ın ilçesi İskenderun'a bağlı Çay Mahallesi'nde denizin yükselmesi sebebiyle yolları, evleri ve iş yerlerini su bastı. Yaşanan bu doğal afet sonrasında vatandaşlar su basan iş yerlerindeki ve evlerindeki eşyaların kurtarmaya çalıştı. Zor anlar yaşayan İskenderun halkı yetkililerden yardım talebinde bulundu. 

Türkiye'de ve dünyada yaşanan son dakika haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri araştırıyor ve sizlere sunuyoruz. 

İlgili Haberler