Afet bölgesinde ki öğretmenlere tazminat ödemesi gündeme geldi

Türkiye'de Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketi sonrası 11 şehir fiziksel olarak etkilenirken deprem sonrasında ki bölgelerde de OHAL ilan edildi.
Afet bölgesinde ki öğretmenlere tazminat ödemesi gündeme geldi

Afet bölgesinde ki öğretmenlere tazminat ödemesi gündeme geldi - Türkiye'de Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketi sonrası 11 şehir fiziksel olarak etkilenirken deprem sonrasında ki bölgelerde de OHAL ilan edildi. Bu süreçte binlerce binalar enkaza dönerken yüz binlercesi de hasar aldı. Bölgede ki çalışma koşulları zorlaşırken baız şehirlerin yeniden inşası için de hükümet kanadından çalışmalar başladı.

Kamu düzenini oturtmak ve sağlamak adına da kamu çalışanları çağrılmaya başlandı. Deprem bölgesinde ki öğretmenlerin bu süreçte bölgeye göreve çağırılırken 27 Mart tarihi itibariyle de kalan şehirlere de öğretmenlerin çağrılması bekleniyor.

Afet bölgesinde ki öğretmenler de bu süreçte kimi şehirlerde bölgelere göreve çağrılırken 27 Mart tarihi itibariyle de kalan şehirlere de öğretmenlerin çağrılması bekleniyor. Deprem bölgelerinde çalışacak öğretmenler için de afet tazminatı gündeme geldi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından daha önce Elazığ ve Van depremlerinde olduğu gibi burada da görev yapacako lan öğretmenlere de Afet Tazminatı vermesi bekleniyor.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ise bugün yaptığı açıklamada 4 bin 97 personelin tayin yaptığını açıklarken afet tazminatı da gündemde konuşulmaya başlandı.

İlgili Haberler