İlker Karagöz neden yok? Çalar Saat İlker Karagöz ayrıldı mı? 31 Ocak

FOX TV ekranlarında yayımlanan Çalar Saat programının sunucu İlker Karagöz neden yok? Çalar Saat programından ayrıldı mı? İzleyenler İlker Karagöz’ü göremeyince araştırmalarına başladı. FOX TV İlker Karagöz neden yok?
İlker Karagöz neden yok? Çalar Saat İlker Karagöz ayrıldı mı? 31 Ocak

İlker Karagöz Çalar Saat programında neden yok sorusu araştırma konusu oldu. Merak edilen gazeteci, 31 Ocak FOX TV ekranlarında neden olmadığı araştırılıyor. FOX TV Çalar Saat programının sunucu neden yok?

2022 yılından bu yana Çalar Saat programını sunan ünlü gazeteci 1-2 gündür FOX TV ekranlarında yok. Peki, İlker Karagöz bugün neden yok? FOX TV ekranlarından mı ayrıldı?

İLKER KARAGÖZ BUGÜN NEDEN YOK?

İlker Karagöz bugün neden yok? Çalar Saat programını sunan İlker Karagöz’ün yerine bugün başka bir sunucunun olması kafaları karıştırdı. Ancak şu anda ne kanaldan ne de İlker Karagöz’den bir açıklama gelmedi.

Henüz bir açıklama gelmemesine rağmen İlker Karagöz'ün yakın bir süre içerisinde programa geri döneceği öngörülüyor.

İLKER KARAGÖZ KİMDİR?

Gazeteci olan İlker Karagöz Çanakkaleli ve 18 Mart 1980 doğumludur. Haber spikeri olan Karagöz, 40 yaşındadır. Asıl adı Arda İlker Karagöz olan ünlü gazeteci, kariyerinde pek çok alanda görev almış, ilk stajını ATV’de yapmıştır. Daha sonra ise FOX TV’ye geçen Karagöz, parlamento muhabirliği de yaptığı bilinmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan İlker Karagöz kendisi gibi basın mensubu Damla Ünler ile evlidir.