Herkesin tanıdığı ünlü oyunca Cihangir'de çürük raporu verilen binada yaşıyor

Ünlü oyunca Rıza Kocaoğlu'nun da kaldığı bir binanın depreme dayanıklı olmadığı yapılan araştırmalar sonucunda açıklandı. Buna rağmen Kocaoğlu binayı terk etmediği iddia edildi.
Herkesin tanıdığı ünlü oyunca Cihangir'de çürük raporu verilen binada yaşıyor

Cihangir'de bir binaya yetkileler tarafından çürük raporu verilmesine rağmen binada oturduğu iddia edilen Rıza Kocaoğlu birçok vatandaş tarafından çeşitli dizilerde sevilerek takip ediliyordu. Cihangir'deki bu apartmana İstanbul'da gerçeklebilecek olan olası bir depreme karşı dayanıklı olup olmadığı analiz edildi. Yapılan analiz sonucunda ise bu binaya çürük raporu verildi. Bu rapor ile binanın depreme dayanıklı olmadığı anlaşıldı. Binada yaşayan bir çok insan ise bu riske karşı binayı terk etti. Fakat depreme dayanıklı  olmadığı tescillenmiş olmasına rağmen binadan taşınmadığı iddia edilen Rıza Kocaoğlu dairesinde yaşamaya devam ediyor. 

ÇÜRÜK RAPORU VERİLDİ AMA..!

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin ardından İstanbul'da beklenen deprem de tekrar gündeme geldi. Yaşanan Kahramanmaraş depreminin yıkıcı etkisinin bu denli olması milyonlarca vatandaşı korkuttu. Hal böyle olunca binalarının depreme dayanıklı olup olmadığını öğrenmek için analiz ettirmeye başladılar. Analiz edilen binalar arasında Rıza Kocaoğlu'nun Cihangir'de kaldığı binada yer alıyordu. Bu binaya çürük raporu verildi. Rıza Kocaoğlu'nun buna rağmen binayı tert etmediği idda edildi. 

İddialara göre Kocaoğlu ile aynı apartmanda oturan 'Sadakatsiz' dizisinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt ayrıca yine bir başka yönetmen Uluç Bayraktar da söz konusu rapor doğrultusun da dairelerini terk ederek daha güvenli evlere taşındı. Fakat Rıza Kocaoğlu'nun hala dairesinde yaşamaya devam ettiği iddiaların arasında yer aldı. 

İlgili Haberler