Uşak'ta sahne alan Nurullah Çelebi Recep İvedik 8 için tarih verdi!

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından depremzedeler geçici olarak farklı illere yerleştirildi. Uşak'a yerleştirilerek ihtiyaçları karşılanan depremzedelerin morallerini yükseltmek için etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu Nurullah Çelebi, Uşak'ta depremzede çocuklar için katıldığı bir gösteride Recep İvedik 8 filmi için tarih verdi.
Uşak'ta sahne alan  Nurullah Çelebi Recep İvedik 8 için tarih verdi!

Uşak'ta sahne alan  Nurullah Çelebi Recep İvedik 8 için tarih verdi! - Ülkemizin dört bir yanında depremzedeler için destek sağlanmaya devam ederken Uşak'a yerleştirilen depremzedeler için çalışmalar sürdürülüyor. Ünlü film ve tiyatro oyuncusu Nurullah Çelebi ve vantrolog Volkan Yörük Uşak’ın Karahallı ilçesinde depremzede çocuklar için 'Gülümseten Yüzler' gösterisi için sahneye çıktı. ''Yaralarımızı beraber saracağız'' sloganıyla sahne alan Volkan Yörük, çocuklara çeşitli şakalar ve sihirbazlıklarla birlikte kukla gösterisi yaptı. Başrolünü Şahan Gökbakar’ın üstlendiği 'Recep İvedik' adlı film serisinin sevilen karakteri Nurullah Çelebi, 'Gülümseten Yüzler' gösterisinde çocuklarla eğlenceli vakit geçirirken ayrıca çocukların sorularını da yanıtladı.

RECEP İVEDİK 8 FİLMİNİN ÇIKIŞ TARİHİNE İLİŞKİN BİLGİ VERDİ

Gösteride yer alan bir çocuğun ''Recep İvedik 8 ne zaman çıkacak?''sorusunu cevaplayan ünlü oyuncu Nurullah Çelebi, ''2 yıl sonra'' diyerek soruyu yanıtladı. Gösteri sonrasında açıklamaa yapan Nurullah Çelebi konuyla ilgili, ''Halk istediği zaman 8,9,10,11, 12’yi de çekeriz. Sağlığımız da olacak ama orada en önemlisi Şahan yazacak, sonra çekecek. Şahan isterse 8, 9, 10, 11 hepsi gelir.'' ifadelerini kullandı. 

İlgili Haberler