“Görkemli Hatıralar” Sivaslı’nın konuğu oldu

Sivaslı Belediyesi ev sahipliğinde çekimleri gerçekleştirilen Görkemli Hatıralar Programının konukları; ünlü Sanatçı Onur Akın, Sivaslı Belediye Başkanı Hurriyet Şafak ve CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım oldu.
“Görkemli Hatıralar” Sivaslı’nın konuğu oldu

Sivaslı ilçemizin ve Uşak’ın en güzel yerlerinden doğa harikası Evrenli Gölü kenarında gerçekleşen programda konukların sohbetlerine ve Uşak’ın tanıtımına yer verildi.

Çok sayıda vatandaş Evrenli Parkı’nı doldurarak programı izledi. Ünlü sanatçı Onur Akın’ın şarkıları ile renk ve coşku kattığı programda; sunucu Serhan Asker, Ulubey Kanyonları, Blaundus ve Uşak tarhanası gibi Uşak’ın tarihi eserleri ve doğal güzelliklerine de yer verdi.


 

Onur Akın’ın yanı sıra yerel sanatçılar ve halk oyunları ekipleri de programa renk kattı.

Tanıtımın önemine dikkat çeken Sivaslı Belediye Başkanı Hürriyet Şafak, saat 13.00 de başlayan ve 3 saat boyunca canlı yayınlanan programı şöyle değerlendirdi:

“Uşak Sivaslı'da gerçekleşen "Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar" programımızı tamamladık. Sivaslı'dan ve Uşak'tan canlı izlemeye gelen yüzlerce hemşerimize; Uşak'tan, tüm ilçe, belde ve köylerinden, Türkiye'den ve Avrupa'dan izleyen, mesaj gönderen çok değerli vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Her şey memleketimiz Uşak için! Daha nice güzel Uşaklı programlara... Saygı ve sevgilerimle.”

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler