Genç Kemal’in acı sonu

Sivaslı İlçesinde yaşayan kanser hastası 20 yaşındaki Kemal Avsever, tekerlekli sandalyesi ile kendini yukarı çeken asansör sisteminden düşmesi sonucu tedavi altına alındığı, taburcu olacağı gün yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Genç Kemal’in acı sonu

Edinilen bilgilere göre Sivaslı İlçesinde belediyede çalışan ve ilçe halkı tarafından çok sevilen Mehmet Avsever’in Kemal Avsever adlı oğlu, 3 yıl evvel kanser hastalığına yakalandı. Kemoterapi tedavisi gören talihsiz gencin aşırı kilo aldığı ve ayaklarının tutmaz hale geldiğini kaydeden yakınları; “Kemal yürüyemez hale geldi ve tekerlekli sandalyeye mahkum oldu. 2. Katta bulunan evlerine çıkabilmesi için babası Mehmet Avsever,  eve dışarıdan tekerlekli sandalyesi ile çıkabilmesi için bir asansör sistemi yaptırdı. 2 gün önce Kemal bu asansörden tekerlekli sandalyesi ile birlikte düştü ve

Uşak Özel Öztan Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Burada pazar günü taburcu olması beklenirken ve ciğerlerinde oluşan kan pıhtısı sonrası vefat ettiğini öğrendik” şeklinde bilgi verdi.

www.usakgundem. Com olarak talihsiz gence Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler