Deva Partisi Uşak İl Başkanı milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti

Türkiye'nin seçim sürecine girdiği dönemde çeşitli istifa haberleri art arda geldi. Deva Partisi Uşak İl Başkanı Yusuf Burak Erol, görevinden istifa ettiğini bildirdi. Burak Erol'un aday adayı olacağı öğrenilirken detaylar da belli oldu.
Deva Partisi Uşak İl Başkanı milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti

Deva Partisi Uşak İl Başkanı milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti - Ülkemizde siyasi hareketlilik devam ediyor. 2023 genel seçimleri için hazırlıklarına başlayan siyasilerden de istifa haberleri art arda gelmeye başladı. Bu çerçevede Uşak'ta DEVA Partisi İl Başkanlığı görevini sürdüren Yusuf Burak Erol'dan da istifa haberi geldi.  

MİLLETVEKİLLİĞİ İÇİN GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Türkiye'nin en genç il başkanı olarak kayıtlara geçen Yusuf Burak Erol, milletvekilliği aday adaylığı için Deva Partisi Uşak İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Erzurum Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamlayan Erol'un Ufuk Üniversitesi Kamu Hukuku Yüksek Lisans programında eğitim hayatına devam ettiği biliniyor. Eğitim hayatı boyunca pek çok sosyal projede yer alan Yusuf Burak Erol, Gençlik Değişim Programları ile yurt dışında buluann ülkelerde de çeşitli temaslarda bulundu. Milletvekilliği aday adaylığını ilan eden Erol, önümüzdeki günlerde sahadaki seçim çalışmalarını hızlandıracak.

İlgili Haberler