DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Avukat Yusuf Burak Erol oldu

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Uşak Merkez İlçe Kurucu Başkanlığına Avukat Yusuf Burak Erol atandı.
DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Avukat Yusuf Burak Erol oldu

DEVA Partisi Uşak İl ve Merkez İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen yetki belgesi takdim töreninde konuşan İl Başkanı Mehmet Ali Taşlı, Erol’a başarılar dileyerek belgesini verdi.


 

Belge takdim töreninde konuşan İl Başkanı Taşlı, “Demokrasinin sesi olan Demokratik ve Atılım Partisi Uşak il binasında çok önemli ve hayırlı bir iş için toplanmış bulunuyoruz.

İl Başkanı olarak benim telkinlerim, Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın ve genel merkez yöneticilerinin takdiri ile DEVA Partisi Uşak Merkez İlçe Başkanlığına kurucu İlçe Başkanı olarak atanan Avukat Sayın Yusuf Burak Erol’a yetki belgesi takdimi için toplanmış bulunuyoruz.

Bizler DEVA Partisi olarak, adaleti temel alan, merkezinde insan olan özgürlükçü, insanları ayrıştırmayan, birleştiren, toplumun refah seviyesinin en üste olmasını sağlamak amacıyla, tüm insanları oncu buncu demeden bir çatı altında birleştirmek için toplanmışız.

Biz bu yola çıkarken Sayın Genel Başkanımıza, Yüce milletimize ve tüm hemşerilerimize bir söz verdik. Biz asla insanları ötekileştirmeyeceğiz.  Biz tüm insanları birleştiren onlara hizmet eden liyakati ve ehliyete önem arz edip düzgün ve güzel kadrolarla iktidara gelemeye talibiz” dedi.

Kendini bu göreve layık görenlere teşekkür ederek sözlerine başlayan çiçeği burnunda Başkan Yusuf Burak Erol, “1994 Uşak doğumluyum. Erzurum Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum.. Şu anda Kamu Hukuku Yüksek Lisans çalışmamı ve avukatlık mesleğimi birlikte sürdürmekteyim. Sayın İl Başkanımızın tavsiyesi ve Genel Başkanımızın tensipleri ve dahi genel merkezimizin almış olduğı karar gereği DEVA Partisi kurucu Merkez İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Benim bu göreve atanmamda emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra DEVA Partisi Uşak İl Başkanı Mehmet Ali Taşlı, Erol’a kurucu Merkez İlçe Başkanı yetki belgesini takdim etti.

(SALİH KILINÇ /HABER)

İlgili Haberler