Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi koronavirüse yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Covid-19 testleri pozitif çıktı. Erdoğan, Omicron varyantı olan hastalığı hafif geçirdiklerini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi koronavirüse yakalandı

Uşak Valisi Funda Kocabıyık’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerini iletti ve acil şifalar diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter'dan yaptığı açıklamada, bugün hafif belirtiler üzerine eşi Emine Erdoğan ile birlikte test yaptırdıklarını ve sonucun pozitif çıktığını belirtti.

Erdoğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz.''

Emine Erdoğan'dan açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan: "Anca beraber, kanca beraber. İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz."

Uşak Valisi Funda Kocabıyık’tan açıklama

Uşak valisi Funda Kocabıyık’ta sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada; “Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın recep Tayyip Erdoğan’a ve kıymetli eşleri Sayın Emine Erdoğan Hanımefendiye acil şifalar diliyorum.

Dualarımız sizinle”  ifadesini kullandı.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakından açıklama:
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşine geçmiş olsun dileklerini ileten Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakin; "Covid-19 testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile kıymetli eşi Sayın Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Cenab-ı Allah'tan acil şifalar diliyorum.

Dualarımız her daim sizinle..." dedi

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler