Cenaze sırasında Covid-19 virüsü kapan aile sosyal medyadan uyardı

Pazar günü vefat eden babalarının cenazesi sırasında Küçükakın ailesine mensup çok sayıda insan Covid-19 virüsü kaptığı şüphesi ile karantinaya alınırken ailenin 3 mensubunun test sonucu pozitif çıktı.
Cenaze sırasında Covid-19 virüsü kapan aile sosyal medyadan uyardı

Aile mensupları sosyal medya hesaplarından cenazeye katılan ve son 3 gün içerisinde kendileri ile temasa geçen kişileri test yapmaları konusunda uyardı.

Geçtiğimiz Pazar günü vefat eden Recep, İsmail, Ali, Mehmet ve Zürriye Küçükakın’ın Babaları Mustafa Küçükakın (85) Ulubey ilçesine bağlı Avgan Köyünde toprağa verildi.

Ancak 3 gün sonra eşi Münnevver Küçükakın (84) rahatsızlanınca Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaşlı kadına yapılan testler pozitif çıkınca ailenin diğer fertlerine de test yapıldı.

Mustafa ve Münevver Küçükakın’ın oğullarından İsmail ve eşi Sebahat Küçükakın’ın testi de pozitif çıktı. Çiftin kızları Münevver ve Senem’in test sonuçları negatif çıktı.

Edinilen bilgilere göre; Küçükakın ailesinin yaklaşık 30 kişilik ferdi karantinaya alındı ve diğerlerinin ters sonucu bekleniyor.

İsmail ve Mehmet Küçükakın kardeşler, sosyal medya hesaplarından babalarının cenazelerine katılan ve son 3 gün içerisinde kendileri ile temasa geçen kişileri uyararak test yaptırmalarını istedi.

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler