Beyazıt Öztürk'ten Beyaz Show hakkında samimi açıklama

Bir dönemin en sık takip edilen programları arasında olan Beyaz Show, geçtiğimiz günlerde yeniden ekranlara döneceği duyurulmuştu. Konu ile ilgili Acun Ilıcalı yaptığı açıklamasında Beyaz Show’un ekranlara döneceğini müjdelenmişti.
Beyazıt Öztürk'ten Beyaz Show hakkında samimi açıklama

Şimdi de Beyazıt Öztürk’ten Beyaz Show ile ilgili samimi açıklama geldi. Aylardır vatandaşların m merakla beklediği program için konuşan Öztürk, izleyiciye en iyini vermek için beklediklerini belirtti. Peki, Beyaz Show ne zaman başlayacak?

Beyaz Show’un aylardır ekranlara geri döneceği iddiası sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Beyazıt Öztürk’te bu duruma ilişkin izleyicilerin beklediği güzel haberi verdi.

BEYAZIT ÖZTÜRK: “FARKLI ŞEYLER YAPMAK İSTİYORUZ”

İçerikle ilgili çok iyi bir şey yapmak istediklerini ifade eden Öztürk, programı bıraktıkları yerin çok güzel olduğunu bu sebeple de izleyicilerin karşısına çok iyi bir şekilde çıkmak istediklerini belirterek, şunları söyledi:

“Öyle bir niyetimiz var başlamak gibi ama tarihi ve içeriğiyle ilgili çok iyi bir şey yapmak istiyoruz. Çünkü bıraktığımız yer çok güzeldi. İnsanların aklında da keyifli ve güzel kaldı. Onun için programın içini yeniden doldurup aynı şeyler yapmayıp farklı şeyler yapmak istiyoruz. İnsanlar sıkılmasın 'Yine mi aynı şeyler' demesinler. Yaptığım işlerin insanlar için ne kadar değerli olduğunu biliyorum. O yüzden biz de izleyiciye saygı gösterip en değerlisini vermek için bekliyoruz"

BEYAZ SHOW NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yaşanan bu gelişmeler sonrasında Beyaz Show’un ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Ancak tarih ile ilgili henüz net bir gelişme yok. Son olarak Beyaz Show’un yılbaşında ekranlara geleceği iddia edilmişti. Önümüzdeki günlerde sürecin netleşmesi bekleniyor.