Avatar Atakan, Sema Aydemir, Hilmi Cem İntepe Survivor All Star’da!

Survivor All Star bu sene SMS'siz bir şekilde düellolarla devam ediyor. Takımlar arasındaki güç dengesini değiştirmek için Avatar Atakan, Sema Aydemir ve Hilmicem İntepe'nin Survivor All Star'a katılmak için Dominik'e doğru harekete geçtiği öğrenildi.
Avatar Atakan, Sema Aydemir, Hilmi Cem İntepe Survivor All Star’da!

Konu ile ilgili TV100'ün aktardığı özel haberin detaylarına göre TV8 ekranlarının sevilen ve reyting rekortmeni yarışması olan Survivor All Star’da önemli bir gelişme yaşandı. tv100 Magazin Hattı’ndan Barış Ağıl’in gündeme bomba gibi düşen haberin detaylarına göre 3 isim dün akşam saatlerinde Dominik’e doğru yola çıktı.

SON PAYLAŞIMLARI İDDİALARI GÜÇLENDİRDİ

Mavi takımdan Seda’nın kardeşi Sema Aydemir’in Dominik’ten yaptığı paylaşım bu iddiaları doğrular nitelikte. Diğer yandan Hilmi Cem İntepe’nin Instagram üzerinden yaptığı son paylaşımında da sevgilisi ile olan fotoğrafı paylaşması da iddiaları güçlendirdi.

İlginizi çekebilecek diğer Survivor haberleri:

İZLEYENLER ÇOK HEYECANLANDI

Aktarılan haberin detaylarına göre son günlerde Survivor’da tansiyonun hiç düşmemesi ve takımlar arasındaki güç dengesini değiştirmesi adına yeni bir yola başvuruldu. Nihat Altınkaya’nın sakatlanarak ayrılması ve Mustafa Kemal’in dünden beri yeni bölümde olmaması sebebiyle Survivor izleyenleri bu habere oldukça heyecanlandı.

Konuya ilişkin haberlerin bir iddia olduğunu hatırlatmakta fayda var. Ancak izleyenlerin yaşanan bu gelişmelerden sonra ekranlarda eski ve sevilen yüzleri görmek istediklerinin de altını çizelim. Bilgilerin doğruluğu için Survivor All Star'ın yeni bölümünü takip edebilirsiniz.