Survivor All Star 2024 diskalifiye kararları! Acun Ilıcalı açıkladı, Nagihan ve Mustafa Kemal'in biletleri kesildi!

TV8’in çok izlenen fenomen yarışma programı Survivor All Star 2024’te ardı ardına diskalifiye şokları yaşanıyor. Survivor All Star 2024’te yarışmacılardan Mustafa Kemal ve Nagihan diskalifiye edildiler. Diskalifiye kararlarının perde arkası neler?
Survivor All Star 2024 diskalifiye kararları! Acun Ilıcalı açıkladı, Nagihan ve Mustafa Kemal'in biletleri kesildi!

TV8’in yüksek reytingli yarışma programı Survivor All Star 2024’te son bölümde diskalifiye şoku yaşandı. Büyük çekişmelerin yaşandığı programda iki yarışmacı için diskalifiye kararı alındı. Alınan karar bizzat Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Bu karar kapsamında Mustafa Kemal ve Nagihan yarışmadan gönderildiler. Survivor All Star 2024’te diskalifiyelerin perde arkası neler?

DİSKALİFİYE KARARLARI ALINDI!

Survivor All Star 2024’te son bölümde ada konseyinde Nefise, Aleyna ve Nagihan arasında tartışma yaşandı. Bu tartışmanın devamında ise diskalifiye kararı çıktı. Acun Ilıcalı bu konuda açıklama yaparak, “Olmadı, sinirine yenik düştün. Kendin dayanamadın. Dayanamıyorsun da. Çok güzel birliktelik yaşadık. Yıllarca de güzel birlikteliğimiz oldu. Tadını kaçırmadan... Neyi bekliyorsun? Her dakika olay çıkaracaksın, biz de tamam mı diyeceğiz?” dedi.

KONSEYİ TERKETTİ!

Nagihan, Acun Ilıcalı’dan duyduğu bu sözler ile konsey alanını gözyaşları içinde terk etti. Ayrıca yarışmada Mustafa Kemal de diskalifiye edilen yarışmacılar arasına eklendi. Nagihan’ın yarışmadan diskalifiye edilmesine neden olan olay ise Aleyna Kalaycıoğlu ile olan tartışması oldu.

Mustafa Kemal’in de Yunus Emre ile yaşadığı sert tartışma nedeniyle diskalifiye olduğu belirtilirken konseyde yer almaması dikkat çekti.

YENİ YARIŞMACILAR MI GELİYOR?

Diskalifiye kararlarının belli olmasının ardından sosyal medyada en çok konuşulan konu haline gelen Survivor All Star 2024 çokça tartışıldı. Nagihan’ın diskalifiye edilmesi çoğunlukla haklı bulunurken yarışmaya yeni katılacak isimler hakkında da iddialar havada uçuşmaya başladı.

Tam diskalifiye kararı ve bu kararın perde arkası için Survivor All Star 2024’ün yeni bölümünü beklemek gerekecek. Yeni bölümde artık alınan kararlar detaylıca açıklanacak. Ayrıca yarışmaya katılacak yeni yarışmacılar da belli olacak.