Migros'tan yeni kampanya! 200 TL'lik alışveriş yapanlara o ürünler yalnızca 32 TL'ye satılacak

Migros Sanal Market üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre 200 TL ve üzeri alışverişlerde köfte ve süzme peynir ürünleri sadece 25 TL'ye satılacak. Büyük indirimi kaçırmayın.
Migros'tan yeni kampanya! 200 TL'lik alışveriş yapanlara o ürünler yalnızca 32 TL'ye satılacak

Migros'tan yeni kampanya! 200 TL'lik alışveriş yapanlara o ürünler yalnızca 32 TL'ye satılacak: Son zamanlarda Türkiye'de ve dünyada yaşanan olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Vatandaşların alım gücü bu zamlar karşısında eridi. Hal böyle olunca vatandaşlar market indirimi kovalar oldu. Özellikle temel ihtiyaç ürünlerini biraz olsun indirimli almak için market indirim haberlerini takip eden vatandaşlar için Uşak Gündem olarak market indirim haberlerini yakından takip ediyor ve sizlere sunuyoruz. Peki Migros Sanal Market tarafından yapılan kampanyanın detayları neler? 

Migros Sanal Market online satış sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre sanal market üzerinden yapılan 200 TL ve üzeri alışverişlerde bazı ürünler için tek fiyat verildi. 200 TL ve üzeri alışverişlerde Yudum Ayçiçek yağı  2 litre ürünü 92,50TL iken yalnızca 32 TL'ye satın alınabilecek. Birde Taciroğlu 3 dilimli Tam Yağlı olgunlaştırılmış inek peyniri  450 gram ürününde ise 92,50 TL iken yine 32 TL indirim yapılmıştır. Yapılan bu indirimlerden yararlanmak için 200 TL veya üzeri alışveriş yapma şartı vardır. 

MİGROS 200 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE  O ÜRÜNLERDE BÜYÜK İNDİRİM YAPIYOR

Migros Sanal Market üzerinden yapılan 200 TL'lik alışverişlerde yukarıdaki ürünlerde indirim yapılıyor. Buna göre 200 TL ve üzeri alışverişlerde 92,50 TL olan iki ürünün fiyatı da 32 TL'ye düşüyor.  Yudum Ayçiçek yağı  2 litre ürünü 92,50TL iken yalnızca 32 TL'ye düşerken Taciroğlu 3 dilimli Tam Yağlı olgunlaştırılmış inek peyniri  450 gram ürününde ise 92,50 TL iken yine 32 TL'ye düşüyor. Yapılan bu indirimlerden yararlanmak için Migros Sanal Market üzerinden alışveriş yapmanız gerekmektedir. Yalnızca 200 TL'lik alışveriş yapın ve bu ürünleri sadece 32 TL'ye alın. Bu tarz indirim haberlerinden haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip etmeyi unutmayın. 

İlgili Haberler