Hasan Hüseyin Çelik Müge Anlı cinayeti çözdü! Son dakika öldü mü cesedi bulundu mu kim öldürdü?

Hasan Hüseyin Çelik son durum hakkında flaş haber geldi. Müge Anlı bir cinayeti daha çözdü. Çelik'in öldüğü belirlendi ve katili ortaya çıktı. İşte cinayet sebebi katil neden öldürmüş, kim öldürdü, nerede bulundu?
Hasan Hüseyin Çelik Müge Anlı cinayeti çözdü! Son dakika öldü mü cesedi bulundu mu kim öldürdü?

Hasan Hüseyin Çelik Müge Anlı cinayeti çözdü! Son dakika öldü mü cesedi bulundu mu kim öldürdü? - Türkiye'nin kilitlendiği cinayet son dakika çözüldü. Müge Anlı canlı yayında bir cinayeti daha çözdü ve olayın faillerini yakalattı.

Hatırlanacağı üzere Müge Anlı kendisine yapılan başvuru üzerine Hasan Çelik'in şüpheli kaybını inceleme altına almıştı. Ankara'da yaşayan evli ve 2 çocuk babası Hasan Çelik evinden son olarak 15 Kasım tarihinde çıkmış, o tarihten sonra kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Çelik'ni aracıyla ortadan kaybolması üzerine kardeşi ve eşi Müge Anlı'dan yardım istemişti. Çelik'in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

HASAN ÇELİK CİNAYET SON DAKİKA! HASAN HÜSEYİN ÇELİK ÖLDÜ MÜ, KİM ÖLDÜRDÜ, CİNAYET ZANLISI KATİLİ KİM?

Müge Anlı'nın programına katılan kayıp olan Hasan Hüseyin Çelik'in kardeşi Hasan Çelik'in eşi tarafından tehdit edildiğini eşini uzun süre aramadığını söyledi.

Programa katılan C.Ç. "Ağabeyim olay günü eşi ve kızıyla markete gidiyor. 2-3 saate geliyorum diyor aracıyla evden çıkıyor ama geri gelmiyor. İki kişiyle birlikte görüldüğü söyleniyor ancak ben baktım onlar ağabeyim değil. Eşinin çelişkili açıklamaları var" ifadelerini kullanmıştı. Canlı yayında sergiledikleri tavırlar ile tepki çeken eşi hakkında nerede ise hiç endişe duymayan kadının tavırları ve açıklamaları milyonları ekran başına kilitlemişti.

Müge Anlı uzun uğraşlar sonucunda Çelik'in kaybolduğu gün aracında olduğunu belirlediği kişiyi canlı yayına çıkarmış ve köşeye sıkıştırmış, şahıs canlı yayının ardındna gözaltına alınmıştı. Kendisinin araç alım satım işi yaptığını ve Çelik'in aracını satmak için anlaştıklarını iddia eden Y.Ü. "Yasin tarafından bana bir telefon geldi. Yasin'i kuzenim Fatih aracılığıyla tanıdım. Benim araba alım satım işiyle hiçbir ilgim yok" dedi.

Polis tarafından yapılan sorgusunda ise cinayeti itiraf eden şahıs Çelik'i para için öldürdüklerini, cesedini evinden 16 dakika uzaklıkta bulunduğunu, bankada bulanan 400 bin lirasını çektiklerini 200 bin TL'de kredi çektiklerini itiraf etti.