Ziraat Bankkart'ı olanlara duyuruldu! Kampanya şartını sağlayan tam 75 lira kazançlı çıkacak

Ziraat Bankası, düzenlediği kampanyaları ile müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Akaryakıt alımında müşterilerine avantaj sağlayacak olan banka, detayları da duyurdu.
Ziraat Bankkart'ı olanlara duyuruldu! Kampanya şartını sağlayan tam 75 lira kazançlı çıkacak

Ziraat Bankkart'ı olanlara duyuruldu! Kampanya şartını sağlayan tam 75 lira kazançlı çıkacak - Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, mart ayında da müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Resmi internet sitesi üzerinden kampanyasını ''Akaryakıt Harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira'' sözleri ile duyuran Ziraat Bankası, katılım koşullarını da açıkladı.

ZİRAAT BANKASI 75 TL BANKKART LİRA KAMPANYASI

Ziraat Bankası tarafından müşterilerine sunulan kampanya kapsamında ''250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira!'' bilgileri paylaşılırken kampanyanın 31 Mart tarihinde sona ereceği açıklandı. Ziraat Bankası tarafından detaylandırılan kampanyada ''16 Şubat - 31 Mart 2023 tarihleri arasında Bankkart'ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira verilecektir.'' ifadelerine yer verildi. Buna göre katılım koşulları da müşterilerle paylaşıldı.

Kampanya katılım koşulları ise şu şekilde sıralandı;

  • Kampanya 31 Mart 2023 tarihine kadar geçerli olup, Bankkart Mobil ve bankkart.com.tr'den katılım sağlanması şartı bulunuyor.
  • Bankkart ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira verilecek.
  • Kampanya müşteri bazında ve bir müşteri en fazla 75 TL Bankkart Lira kazanabilecek.
  • İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılması gerekecek.
  • Bir işyerinde aynı gün içerisinde yapılacak sadece ilk işlem kampanya kapsamında geçerli olacak.
  • Kazanılan Bankkart Liralar 6 Nisan 2023 tarihinde yüklenecek.

Ziraat Bankası'nın kampayasına katılım sağlamak ve bilgi almak için resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler