Ziraat Bankası resmen duyurdu! Kartınıza 1000 TL yüklenecek

Ziraat Bankası o alışverişlerde 1000 TL Bankkart Lira hediye ediyor. Bu şartları sağlayarak 1000 TL kazanabilirsiniz.
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Kartınıza 1000 TL yüklenecek

Ziraat Bankası müşterilerine duyuruldu. Banka internet sitesi üzerinden Mayıs ayının sonuna kadar geçerli olmak üzere kampanyasını duyurdu. 31 Mayıs tarihine kadar yapılan o alışverişlerde 1000 TL hediye verilecek. İşte kampanyanın detayları haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlardan dolayı vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kampanyaları yakından takip ediyorlar ve harcadıkça kazan kampanyalarından haberdar olmak istiyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan kampanyaları yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR

Kampanyaya katılım sağlamak için Bankkart'ın kredi kartı ya da banka kartı özelliği ile TATİL SEPETİ 'nden tek seferde yapılacak olan 10 bin TL ile 19,999 TL arasındaki peşin ve taksitli alışverişlerde 500 TL Bankkart Lira kazanılacaktır. 20 bin TL ve üzeri alışverişlerde ise 1000 TL Bankkart Lira hediye edilecektir.

Kampanyaya katılım sağlamak için ise TATİLSEPETİ yazıp 4757'e SMS göndermeniz gerekmektedir. 15 Nisan ile 31 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan alışverişlerde geçerli olacaktır. 

KAMPANYANIN DETAYLARI

Söz konusu tarihler arasında geçerli olan bu kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanallarından da katılım sağlanabilir. Kampanyaya katılım alışveriş yapılmadan hemen önce yapılmalıdır. 

Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması şartı bulunmaktadır. Kampanya müşteri bazındadır. Ayrıca en fazla 1000 TL Bankkart Lira kazanılması mümkündür. 

Kampanyaya dahil olan kartlar; Ek kartlar ile yapılan harcamalar ve bireysel kartlar ile yapılan harcamalar. 

İlgili Haberler