Ziraat Bankası üzerinden 375 TL harçlık avans müjdesi geldi! Tek başvuruya trink para

Nakit paraya ihtiyacım var diyenlere Ziraat Bankası tek başvuruya 375 TL harçlık avans müjdesi verdi.
Ziraat Bankası üzerinden 375 TL harçlık avans müjdesi geldi! Tek başvuruya trink para

Ziraat Bankası üzerinden 375 TL harçlık avans müjdesi geldi! Tek başvuruya trink para

BANKKART GENÇ HARÇLIK AVANS BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada "Bankkart Genç ile banka kartı ve kredi kartı tek kart üzerinde birleşti; Yapman gereken tek şey alışveriş yaparken, para çekerken istediğin kartı seçmek!​​

Kredi Yurtlar Kurumu'ndan (KYK) burs ya da öğrenim kredisi alıyorsan

18 - 26 yaş aralığında bir Lisans, Yüksek Lisans veya Doktora öğrencisiysen

Sana özel tasarlanan bu ürün ile tek kartta hem banka kartı hem de kredi kartının özelliklerini bir arada bulabilirsin. üstelik hesabında para olmadığında da faizsiz/masrafsız ekstra alışveriş fırsatı sunan Harçlık Avans'ını KYK bursun ya da öğrenim kredin devam ettiği sürece kullanabilirsin" denilerek Bankart Genç ve Harçlık Avans başvurusu yapılabileceği ifade edildi. 

ZİRAAT BANKASI HARÇLIK AVANS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Banka tarafından yapılan açıklamada "Harçlık Avans, KYK’dan burs/öğrenim kredisi alan üniversite öğrencilerinin Bankkart Genç’lerine tanımlanan, hesabında para bulunmasa bile sadece alışverişlerde kullanabileceği faizsiz/masrafsız bir alışveriş limitidir. Bu limit, Bankkart Genç’in bağlı olduğu vadesiz mevduat hesabında para kalmadığında devreye girerek sana alışveriş imkânı sağlar. Harçlık Avans’tan harcadığın tutar, KYK burs/öğrenim kredinden otomatik olarak tahsil edilir. Harçlık Avans limiti her yıl KYK ödemesine göre belirlenmektedir" denilerek 2023 yılı için söz konusu rakam 375 TL olarak ilan edildi. 

İlgili Haberler